Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 28 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση πριν από λίγες μέρες με την κορασίδα σε παραβαρδάριο ξενοδοχείο. Η επιλογή έγινε μεταξύ άλλων γιατί έψαχνα κοπέλα με πραγματικά σφιχτό κορμί και κωλαράκι που θα παραμένει ψηλά στη θέση του μετά από δυνατές δονήσεις και πέτυχα διάνα.
Χτυπάω την πόρτα και αντικρίζω ένα petite, skinny μωρό όπως οι φωτογραφίες(ιδιαίτερα αυτές από κινητό),να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα αρχικά.Με καλωσορίζει με φιλάκια χωρίς να ξέρω ακριβώς τι με περιμένει. Το παράβολο ζητήθηκε από την αρχή για πρόγραμμα με cif+anal τα λεφτά όμως παρέμειναν εκεί μέχρι να φύγω δεν έδειξε αρπακτικό.

Βγαίνω από το μπάνιο και αρχίζουμε το χαμούρεμα στην αρχή με αναγνωριστικά φιλάκια και μετά γλωσσόφιλα, κατεβαίνω σιγά σιγά και μου αποκαλύπτει τα βυζάκια της που ήταν ωραία στην αφή λίγο προς το σκληρό, εδώ ήρθε η πρώτη έκπληξη. Τιιιι ρογάάάάρες είναι αυτές μάνα μου, μιλάμε ήταν σαν ρόγες από σταφύλι μακρόστενο, ήθελα να βάλω το μέτρο να δω το μήκος, πωωω τρελάθηκα στο γλύψιμο-ρούφηγμα, ακόμα λίγο και θα κατέβαζε γάλα. Αυτή από τη μεριά της φάνηκε να το ευχαριστιέται, έτσι έπεσε στα τέσσερα να με ανταμείψει με μια πολύ καλή βαθιά πίπα μέχρι πνιγμού και δακρύων με αρκετό facefucking.

Έτσι όπως είναι και μικροκαμωμένη την αρπάζω,τη σηκώνω και πέφτουμε στο κρεβάτι.Εξερεύνησα πάλι το κορμί της με στάση διαρκείας στις ρογάρες, κατεβαίνω παρακάτω στο υπέροχο μοσχομυριστό νινάκι της και ξεκινάω ένα περιποιητικό γλυφομούνι, με περιποίηση όλης της περιοχής και αλλαγές ρυθμού και στη συνέχεια δυνατό δαχτύλιασμα χωρίς κανένα παράπονο και τάσεις φυγής. Εδώ να σημειώσω ότι καθ όλη τη διάρκεια η ανταπόκριση ήταν πολύ καλή με γλυκές κραυγούλες,τινάγματα κτλ.

Βάζει προφυλακτικό γιατί φάγαμε αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά και αρχίζει ένας πόλεμος πολλών στάσεων που δε μου έχει ξανασυμβεί, μέχρι και στον αέρα τη γάμησα οπού στηνόταν απίστευτα, σε όποια στάση και να την γυρνούσα η ανταπόκριση ήταν τρομερή, χωρίς να κωλώσει πουθενά και με πολύ ωραία συμμετοχή με όμορφες κραυγούλες. Επίσης η αίσθηση του ψιλοστενού αιδοίου της ειδικά στο πισωκολλητό που ο κώλος ήταν πέτρα και στη θέση του,ήταν πολύ ωραία. Με τα πολλά ήρθε το τέλος στο προσωπάκι της, το οποίο πήρε κατά λάθος λίγο στο μάτι, χωρίς να παραπονεθεί και να τρέξει στο μπάνιο, τι καλό κορίτσι.
Βγαίνω από το ντουζάκι μου και ξαναπέφτουμε στο κρεβάτι αλλά λόγω κούρασης μετά τη δουλειά δεν είχα κουράγιο για δεύτερη,δεν είχαμε και πολύ χρόνο, αλλά πάλι με περιποιήθηκε με την πιπούλα της και μετά ήμασταν ξαπλωμένοι αγκαλιά στο κρεβάτι μέχρι να τελειώσει ο χρόνος μας, οπού και ξεχαστήκαμε.

Το συμπέρασμα είναι ότι είναι ένα πιπίνι με σφιχτό σώμα,καμία πλαδαρότητα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από παλιές καραβάνες, έχει μεγάλη εμπειρία και γουστάρει αυτό που κάνει. Επίσης είναι πάρα πολύ καλό και τίμιο κορίτσι δεν μπορούσα εγώ για anal και μου γύρισε και ρέστα πίσω. Συγκλονίστηκα δε μου το έχει κάνει καμία κοπέλα, εδώ δίνεις σε άλλες παραπάνω και σου λένε "να μωρέ δεν έχω ρέστα".
Respect!Προσκύνημα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
190
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς