Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρώτη φορά με την Tiffany και μπορώ να πώ πως έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Η κοπέλα είναι αντικειμενικά ομορφότερη από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες που την αδικούν. Το σώμα της είναι όπως ακριβώς το βλέπετε παραπάνω, αλλά το πρόσωπο είναι μακράν καλύτερο από κοντά.



Με το καλημέρα μπορεί να δεί κανείς ότι πρόκειται για ναζιάρικο και καβλερό μανάρι. Το όλο στύλ της φωνάζει σκίσε με τώρα άγρια και σε ανάβει σε χρόνο dt. Είναι κοντούλα όπως έχουν πεί και άλλοι συναγωνιστές αλλά αυτό είναι κάτι που προσωπικά με φτιάχνει γιατί μου αρέσουν τα κοντοσούβλια. Ο βύζος είναι φυσικό τούμπανο και η κωλάρα είναι για επικό σούβλισμα. Το κακό της είναι πως δεν τον δίνει (τουλάχιστον σε μένα) και πως γενικά χρησιμοποιεί κρέμα, κάτι που με χάλασε.



Θετικό της σημείο είναι το τσιμπούκι, γιατί σε συνδυασμό με την τρελή καβλόφατσα που έχει, σε κάνει να θέλεις να την πνίξεις στο σπέρμα, ξεσκίζοντας τις αμυγδαλές της!



Στο σκίσιμο πάνω, της αρέσει να γλύφει τους βύζους της και να παίζει με την κλητορίδα της, γεγονός που με έφτιαχνε ακόμη παραπάνω. Γλωσσόφιλα ικανοποιητικά αλλά όχι αξέχαστα. Το άθλημα γενικά το ξέρει πολύ καλά, βγάζοντας ωραίες αισθησιακές κραβγές διαφόρων τόνων και εντάσεων, ανάλογα με τον ρυθμό που την σούβλιζα. Σου έδινε με λίγα λόγια την αίσθηση της πραγματικής απόλαυσης και όχι της προσποίησης κάτι που είναι στα μεγάλα συν της.



Σαν συμπεριφορά, μιλά αρκετά καλά αγγλικά και θα μπορέσετε να πείτε και καμιά μαλακία στα μικρά διαλλείματα μεταξύ της σούβλας.



Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος. Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη και θα περάσετε καλά εαν την επισκεφθείτε. Μην περιμένετε όμως να βιώσετε καμιά αξιομνημόνευτη εμπειρία. Τα χρήματα σας δεν θα πάνε χαμένα σε καμία περίπτωση, αλλά δεν θα φύγετε και με το χαμόγελο στο στόμα.



Tsopanis out. Αντε και καλά σουβλίσματα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 07, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
21 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού