Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 16 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τι να πω γι'αυτο το κοριτσι. Ήταν το πρωτό μου city tour και αν και οι προηγουμενες κριτικες χτυπουσαν μερικα αλαρμ περι συμπεριφορας, η εμφανιση της μου ηταν ακαταμαχητη.

Τελικά είναι ωραιότερη από της φωτογραφίες. Τα στησιματά της καταπληκτικα, το σκερτσο της και η ικανοτητα να σε καυλωνει μονο με μια ματια, απεριγραπτα...

Η αληθεια ειναι οτι μπορεί να εχει αποτομη αντιδραση αν ακουσει κατι που δεν της αρεσει, αλλα αν εχεις στο μυαλο το νεαρο της ηλικιας της, και τη συγχωρεις και μπορεις με λιγη καλη θεληση να την επαναφερεις στην ...ταξη χωρις να υπαρξει ενταση. Απλα χρειαζεται ψυχραιμια και να βρεις το κουμπι της.

Στη δικη μου περιπτωση τωρα, εγω συμφωνησα (και ξεκινησα) για GFE και τελικα καταλήξαμε σε PSE, το οποίο ομολογω, η ιδια η Violet προκαλεσε...

Στο σεξ η Violet ειναι σπιρτο (η μαλλον σε κανει σπιρτο). Πιπα αργη και υγρη με τα χερια να σου χαιδευουν τους μηρους και αυτα τα καυλιαρικα ματακια να σε κοιταζουν και γινεσαι παγωτο εν μεσω καυσωνα. Προσοχη στο κωλοδαχτυλο, το θελει ισα ισα να της ανοιγει τη σουφρα και οχι πολυ βαθια.

Αν και το εχουν πει σχεδον ολοι, το λυγισμα της μεσης και η θέα του κωλου της οταν ειναι μπρουμυτα, ειναι το κατι αλλο. Τα στηθια της δεν καταλαβαινω γιατι ειχε παει να τα φουσκωσει (κι απο μια φωτο που ειχα δει της ειχαν κανει και πολυ κακη δουλεια) ειναι σουπερ εκ του φυσικού. Βάφεται εντονα κατι που προσωπικα εμενα μου αρεσει... Εχει πολυ απαλο δερμα και απιστευτες ποδαρες.

Γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά της.

Ευχαριστώ Violet (μερικες φωτο θα ακολουθησουν στο φορουμ)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 07, 2009
Διάρκεια συνάντησης
6 ώρες
Κόστος συνάντησης
800
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα