Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 4 10
Citytours
4130
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η Αλίνα -όπως μου συστήθηκε-είναι ένα μικρό κορίτσι από Μόσχα,φοιτήτρια μάνατζμεντ λέει... Καλίγραμμη,φρέσκια,γύρω στα 20.Όμορφα μπλέ ματάκια και ωραία δόντια.Μοντελάκι,απ'αυτά που βλέπεις κάπου-κάπου και ξεροχύνεις...(τι λέω ο γεροσαρδανάπαλος )...Το θέμα όμως είναι ότι είναι εντελώς άπειρη,σα να προσπαθείς να γαμήσεις τη 18χρονη συμμαθήτριά σου που μόλις τα φτιάξατε,καθόλου γυναικεία συμπεριφορά. Κοριτσάκι για γλύψιμο λοιπόν,όπερ και εγένετο.Δαχτυλάκια με πολύ μέτρο,φιλιά με γλώσσα.Λίγο τσουτσουνάκι και τελείωμα επικό σε πρόσωπο και στόμα. Τα σκούπισε με το μαξιλάρι ή αθεόφοβη... Που λοιπόν,όποιος πάει μη συναντηθεί με σιθλορντάκια... Όπως καταλάβατε είναι υλικό για όνειρα κι αγαπούληδες,ούτε καν gfe,εσύ οδηγείς.Πίπα πάντως αρκετά καλή χωρίς χέρια,με τη μύτη ν'ακουμπάει στη κοιλιά μου.30 λεπτά και πήγα και για δεύτερο χωρίς αντιρρήσεις από μέρους της,ότι θέλεις το κάνεις... Δυστυχώς με πρόδωσε η ηλικία μου...αχ Να'ταν τα νιάτα δυό φορές και έτσι αναγκάστηκα να διακόψω και να αποχωρήσω γιατί δεν ήθελα να δώσω άλλα χρήματα.Νομίζω πήρα αυτό που ήθελα,μέχρι εκεί φτάνει.Αγγλικά ούτε τα στοιχειώδη,επικοινωνία προβληματική!Πάμε γι'άλλα...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 12, 2017
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
120
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Αυτά τα μωρά στην ηλικία μας είναι απαραίτητα...