Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 3 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πολλά φρέσκα πρόσωπα έχει τελευταία το avantgarde, είναι εύκολη και γρήγορη η συνεννόηση οπότε πήγα για μια ώρα να δω και την «μικρούλα».

Πιπινάκι, όμορφο, κοντούλικο, αδύνατο , καλό σωματάκι, στενή μεσούλα, μικρά βυζάκια, μικρό ωραίο κωλαράκι, γενικώς όλα μικρά. Την κοιτούσα από πίσω γυμνή όταν πήγαινε στο μπάνιο και ήταν σαν να βλέπω μαθήτρια γυμνασίου.

Όποτε όπως καταλαβαίνετε προτείνετε μόνο για αυτούς που αρέσκονται σε αυτό που περιέγραψα. Όποιοι θέλουν γυναίκες και όχι κοριτσάκια , ψηλές με πιασίματα, κλπ. αλλού.

Είναι πολύ ευγενική, συνέχεια χαμογελαστή (μα συνέχεια όμως) και με κοιτούσε συνέχεια στα μάτια, μου έδωσε την εντύπωση ότι προσπαθούσε να καταλάβει αν περνάω καλά.

Ξεκινήσαμε με χαδάκια, φιλάκια, κατέβηκε για πίπα αλλά δεν τον κατέχει το θέμα, πολύ ρηχά πράγματα, άσε λέω θα σε γλύψω εγώ. Πολύ ωραίο απαλό δεματάκι, υπέροχο μουνάκι. Είναι κορίτσι για να την γλύφεις γιατί ότι άλλο και να κάνεις θέλει προσοχή, νομίζεις θα την σπάσεις και θα σου μείνει στο χέρι.

Βέβαια δεν είπε όχι σε τίποτα, και από μπρος το κάναμε και από πίσω το κάναμε (κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να δώσετε το 100σταρι, δεν θα το ευχαριστηθείτε), γενικώς για μια ώρα συνέχεια κάναμε.

Δεν πήρε καμία πρωτοβουλία αλλά ήταν πρόθυμη να ακολουθήσει σε ότι έλεγα.

Έχω την εντύπωση ότι έχει την διάθεση και μαθαίνει εύκολα, όποτε ίσως στο επόμενο τουρ να έχει βελτιώσει το service που τώρα σίγουρα χωλαίνει.

Όσοι αρέσκονται σε αυτό το στυλ με παθητική την γυναίκα και απαραιτήτως γουστάρουν τον σωματότυπο που περιέγραψα στην αρχή ας δοκιμάζουν, θα μείνει ακόμη μια εβδομάδα.

Όσο για μένα από περιέργεια πήγα, που μου κόστισε βέβαια 350€, αλλά έτσι είναι το «σπορ», εντάξει καλούτσικα ήταν…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών