Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 12 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ακριβώς όπως τα λέει ο τίτλος στην αρχή.Χαλαρή εμπειρία σαν να ήμουν με την γκόμενά μου.Βέβαια για να πω την αλήθεια κάτι τέτοιο αναζητούσα για να βγάλω από πάνω μου την ένταση των ημερών από την πολύ πίεση της δουλειάς.(Πολύ κωλόπαιδο ο πρόεδρος της εταιρίας μου....τεσπα....). Στα διαδικαστικά τώρα: με περίμενε ακριβώς όπως της είχα ζητήσει.Δηλαδή μαύρα εσώρουχα και ψηλοτάκουνα. Της δίνω την σοκολατίτσα της και με αρχίζει στα γλωσσώφιλα λες και γνωριζόμασταν χρόνια.(Τελικά ο καλύτερος οργασμός της γυναίκας γίνεται με την σοκολάτα και ουχί με τον πούτσο την γλώσσα ή το δάχτυλο...και τι μου λέτε εσείς....). Μου φτιάχνει καφεδάκι και τα λέμε για κανα δεκάλεπτο. Ντουσάκι και γλύψειμο σε όλο το σώμα, κυριολεκτικά, με ένα μοναδικό τρόπο: ήρεμο και καυλιάρικα ερεθηστικό. Την σταματάω και την αρχίζω εγώ στην περιποίηση. Είκοσι λεπτά την ξέσκισα στο γλύψιμο και στο δάχτυλο. Χτυπιόταν σαν ψάρι που μόλις το έχεις βγάλει από το νερό.(Αν το έκανε προσποιητά, που δεν το νομίζω, το εκάνε πάρα πολύ καλά και καυλωτικά). Αφού ηρέμησε για κανα λεπτό, γυρίζει και μου κάνει ένα καταπληκτικό τσιμπούκι χωρίς χέρια, με πολλά φτυσίματα και καλά βυθίσματα. Και να με κοιτάζει με εκείνα τα φοβερά μάτια της συνέχεια. Έ..πόσο να αντέξω ο άνθρωπος; Κατέθεσα στα (πολύ σφιχτά είναι η αλήθεια) σιλικονάτα βυζιά με την ομολογουμένος πολύ κακή τομή όπως λέει και ο συναγωνιστής klain προηγουμένος. Τέλος πρώτου γύρου και μετά το ντουσάκι ώρα για social talk. Kανα εικοσάλεπτο αργότερα αρχίζουμε τα φιλάκια και όλη την υπόλοιπη ιστορία (τσιμπουκάκι πισοκολλητό ιεραποστολικό και τέλος πάλι τσιμπουκάκι οπου και κατέθεσα στα silicon boobs. Για το mood που είχα ήταν ότι έπρεπε.Πέρασα μια χαρά. Αλλά ξαναλέω:Είναι ανάλογα το mood που έχει ο καθένας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 30, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών