Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.5 3 10Γενική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Καλημέρα σε όλους...... Όπως διαβάσατε στο τίτλο τα λέει όλα! Συνάντηση χθες στο καρα..λ .....
Το κορίτσι δεν το έχει απλά αρπαχτές και τίποτα παραπάνω , μπαίνοντας στο δωμάτιο
Με περίμενε με τον τζιν αφού πλήρωσα μπήκα για μπάνιο και όσο ήμουν μέσα αυτή άλλαξε
Και με περίμενε τελείως γυμνή , τη Ρωταω μπάνιο δεν θα κανείς;;( τη ήθελα και ρώταγα)
Και μου απαντάει γιατί σου φαίνομαι βρώμικη;;; Τελοσπαντων το ήξερα από κεινει τι στιγμή
Ότι θα φάω τα μούτρα μου..... Στα του αγώνα τσιμπος με πολύ χέρι και δόντι
Εναλλαγές δεν κάνει πολλές ούτε το τόλμησα γιατί με κοίταγε περίεργα ,δακτυλάκι ούτε να το τολμήσετε ...
Τελοσ Την έβαλα στα 4 για να μην τη βλέπω χυσιμο και έφυγα ..γενικά ένα ραντεβού που κλαίω είδη το 200 αρι..
Το κορίτσι είναι κοντό, βυζι φτιαγμένο με ουλές από κάτω , και κωλος αφρατος με μια μαύρη ελιά μεγάλη ......
Αυτά......
Το κορίτσι δεν το έχει απλά αρπαχτές και τίποτα παραπάνω , μπαίνοντας στο δωμάτιο
Με περίμενε με τον τζιν αφού πλήρωσα μπήκα για μπάνιο και όσο ήμουν μέσα αυτή άλλαξε
Και με περίμενε τελείως γυμνή , τη Ρωταω μπάνιο δεν θα κανείς;;( τη ήθελα και ρώταγα)
Και μου απαντάει γιατί σου φαίνομαι βρώμικη;;; Τελοσπαντων το ήξερα από κεινει τι στιγμή
Ότι θα φάω τα μούτρα μου..... Στα του αγώνα τσιμπος με πολύ χέρι και δόντι
Εναλλαγές δεν κάνει πολλές ούτε το τόλμησα γιατί με κοίταγε περίεργα ,δακτυλάκι ούτε να το τολμήσετε ...
Τελοσ Την έβαλα στα 4 για να μην τη βλέπω χυσιμο και έφυγα ..γενικά ένα ραντεβού που κλαίω είδη το 200 αρι..
Το κορίτσι είναι κοντό, βυζι φτιαγμένο με ουλές από κάτω , και κωλος αφρατος με μια μαύρη ελιά μεγάλη ......
Αυτά......
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς