Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 24 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
πήγα και εγώ να δω τι εστί dominika. φάτσα όχι σαν τις φώτο(διαφέρει λίγο, έτσι το βλέπω). ομόρφα μάτια αλλά σώμα και συμπεριφορά μικρού κοριτσιού που θέλει αγκαλίτσες και παιχνιδάκια.

μιλήσαμε για αυτήν, την αδερφή της κλπ. στο θέμα μας. την πήρα πρώτα 2 ώρες και θα βλέπαμε. πίπα προσπαθεί με αργό τρόπο , δεν μπορεί να κάνει deep(προσπάθησε και δεν ήθελα να την πιέσω-είπαμε έβγαζε μια γλύκα) και γλωσσίτσα στα μπαλάκια πολύ καλή.69 μυρωδατο αλλά στο μουνάκι της ξυρισμένο αλλά με πολλά σπυράκια(λίγο ακαλαίσθητο μου φάνηκε). δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες και την έβαλα από πάνω μου και να την φιλάω αλλά δεν ήταν ενεργητική. 1ος γύρος τέλος με το να τα πάρει στο στόμα με χαρά και να μην τρέξει αμέσως να τα φτύσει.μετά πάλι ομιλία (σου βγάζει ρε παιδί μου μια γλύκα που δεν θες να την . 2ος γύρος πάλι πιπα (τον θέλει πολύ ώρα) και εγώ από πάνω με αποτέλεσμα να πάθει κράμπα, λίγο μασαζ την ώρα του σεξ, πλάγια ,doggy και ξανά κατάθεση.στο τέλος όμως του 2ώρου το πηγαίναμε με διακοπές γιατί ένας χτυπούσε συνέχεια και το κοριτσάκι φοβόταν(μείον ότι η πόρτα δεν είχε ματάκι).θα μπορούσα να είχα φύγει αλλά την τρίτη ώρα το κάναμε από κει που γουστάρει αλλά με slow ρυθμό. ωραίο κωλαράκι σε διάφορες στάσεις που της αρέσει κιολας. τελευταία κατάθεση με υπομονετικο τσιμπούκι στο στόμα και βουρ για μπανάκι. την καλήνυχτισα και έφυγα.

πέρασα καλά αλλά δεν μπορώ να πω ότι με εξίταρε κα για 2η φορά δεν. μου φάνηκε 15χρονο που θέλει περισσότερο αγκαλίτσες και γλύκες(σε κοιτάει και σου χαμογελάει συνέχεια παρεπιπτοντως). δεν ξέρω κάτι έχω πάθει τωρα τελευταία και θα μπορόυσα/σκεφτόμουνα να τα είχα δώσει με δόσεις στο ζουζουνάκι μου.(αν και δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι για την αγάπη μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 14, 2009
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
X
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού