Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 15 10
Citytours
22581
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Κωλαρα που οταν βλεπεις στα πλαγια το σωμα της ειναι σαν τελικο σιγμα "ς" με τις καμπυλες. Γυμνασμενη, ωραιο προσωπο αλλα οχι τοσο ωραιο και εντυπωσιακο οπως στις φοτο (ισως φταιει το μακιγιαζ) και χαζοχαρουμενη ολη την ωρα. Βυζια καλα αλλα σιλικονουχα.
Ηθελα να της γλυψω την κωλαρα στα ορθια και συνεχεια κουνιοταν σαν χαζοχαρουμενο. Μου επρηξε τα αρχιδια να μου δειχνει βιντεακια απο την Πολωνια που παει στο γυμναστηριο και την χαζευουν και κατι αλλες μαλακιες που δεν με ενδιεφεραν καθολου ..... γιατι ενω μου εδειχνε τα βιντεακια εγω κοιταζα τα βυζια της. Μου εφαγε πολυ χρονο με αυτες τις μαλακιες.
Φιλια στο στομα αλλα χωρις γλωσσα αλλα με ωραια αισθηση απο τα βελουδινα τσιμποκοχειλα της. Πιπα οχι κατι φοβερο και απο γαμησι τα συνηθισμενα.
Εν ολιγοις μια συναντηση οπου αυτο που εμεινε ειναι η κωλαρα της και οι 450 Ευραιοι που μου εφυγαν.
Το ξαναλεω .... επιμενω Ελληνικα (Βερονικα).
Ηθελα να της γλυψω την κωλαρα στα ορθια και συνεχεια κουνιοταν σαν χαζοχαρουμενο. Μου επρηξε τα αρχιδια να μου δειχνει βιντεακια απο την Πολωνια που παει στο γυμναστηριο και την χαζευουν και κατι αλλες μαλακιες που δεν με ενδιεφεραν καθολου ..... γιατι ενω μου εδειχνε τα βιντεακια εγω κοιταζα τα βυζια της. Μου εφαγε πολυ χρονο με αυτες τις μαλακιες.
Φιλια στο στομα αλλα χωρις γλωσσα αλλα με ωραια αισθηση απο τα βελουδινα τσιμποκοχειλα της. Πιπα οχι κατι φοβερο και απο γαμησι τα συνηθισμενα.
Εν ολιγοις μια συναντηση οπου αυτο που εμεινε ειναι η κωλαρα της και οι 450 Ευραιοι που μου εφυγαν.
Το ξαναλεω .... επιμενω Ελληνικα (Βερονικα).
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών