Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 37 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Δεν την είχα συνάντηση ποτέ γιατί από τις φωτογραφίες δεν μου έκανε «κλικ» όταν όμως την προηγούμενη βδομάδα ανακοίνωσε το tour έτρεξα να κλείσω μην χάσω το «κελεπούρι». Τότε βέβαια δεν ήξερα ότι το Zuzana θα κατεβάσει τις αμέσως επόμενες μέρες τα «βαριά όπλα» και ότι θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο το Avantgarde.

Ξεκίνησα λοιπόν για το ραντεβού μου χωρίς πολύ διάθεση μια και την προηγούμενη με είχε ξετινάξει η Francesca, αλλά επειδή δεν με αρέσει να ακυρώνω meetings στην ώρα μου χτύπησα την πόρτα της.

Για το «σκυλόφατσα» που έχει γραφτεί θα συμφωνήσω, εμένα ούτε με χάλασε ούτε με έφτιαξε, αδιάφορη θα έλεγα. Δεν είναι τόσο ψηλή όπως περίμενα από αυτά που διάβασα ( ψηλή είναι η Petra), αλλά έχει ωραίο σώμα με απαλό δεματάκι και φυσικά βυζάκια.

Μετά τα γνωστά προκαταρτικά, (συζήτηση, ντουζάκι, χαδάκια) άρχισε την PSE πίπα.

Μπορεί να την κάνει όπως θέλεις και όπου θέλεις και το γουστάρει. Εκεί με «τελείωσε μετά κάνα τέταρτο, τα ρούφηξε, τα μισά πήγαν στα μάγουλα της, τα μάζευε με τα δάχτυλα και τα έγλειφε, τρελοκομείο…

Μετά το απαραίτητο ευχάριστο διάλειμμα, δεύτερος γύρος, βαθιά πίπα ξανά, «σκουφάκι» και με καβάλησε. Δεν την βρήκα όμως και πολύ έτσι, μάλλον γιατί δεν με έφτιαχνε η φάτσα της ,την έβαλα στα 4 και την σφυροκόπησα γερά…αντέχει…

Κάποια στιγμή τον έβγαλα και έγλυψα την πίσω τρυπούλα της και πετάχτηκε σαν ελατήριο. What are you doing λέει, nothing just licking απαντώ. O.k. μου λέει only this don’t put finger, και ξαναστήνετε στα 4.(Ήξερα ότι δεν παίζει anal, απλώς ήθελα να δω τι θα κάνει).

Έγλυψα ακόμη λίγο να μην φανώ μαλάκας και τον ξαναέβαλα μέσα όπου και τελείωσα.

Καλά πέρασα, μπορεί να ξαναπάρω αν με βολέψει αλλά για 1 ώρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 08, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών