Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 20 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Francesca είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση που αξίζει προσοχή.Αδιαμφισβήτητα είναι από τις πιο sexy ct που έχουν περάσει από την χώρα μας. Ψηλή, με μικρό στητό στήθος, στενή μέση και μια κωλάρα σε σχήμα μήλου. Προσωπικά αυτό το σώμα είναι τέλειο.Το μόνο εμφανισιακό μειονέκτημα για μερικούς ίσως να είναι η σχετικά μεγάλη λεκάνη της.Εμένα δεν με πολυενδιαφερεί.Πάμε στο κομμάτι συμπεριφορά. Η κοπέλα με υποδέχτηκε στο χώρο της καλοντυμένη και γενικά προσεγμένη. Λες και πήγαινε στη δουλειά. Μεγάλο συν αυτο,γιατί σου δείχνει ότι υπολογίζει τον πελάτη. Πιάσαμε κουβέντα και το πρώτο πράγμα που συνειδητοποίησα είναι ότι αν και σχετικά διάσημη στο χώρο της, είναι πολύ απλή. Σαν μία φυσιολογική κοπέλα 20 χρονών.Καθόλου καβαλημένη. Τώρα όσον αφορά την συμπεριφορά της στο σέξ, θα την χαρακτήριζα εξαιρετική επαγγελματία. Τίποτα παραπάνω.Συγκεκριμένα η Francesca δεν πήρε καμία πρωτοβουλία, μολονότι της έδωσα την δυνατότητα να το κάνει. Όποιος θέλει gfe καταστάσεις, δεν προτείνεται κατά την άποψη μου. Συνέχεια με ρώταγε για το τι ήθελα να κάνει.Στην άρχη μου κακοφάνηκε,αλλά στη συνέχεια έκανα έναν συνειρμό που με βοήθησε. Η κοπέλα είναι νέα. Η εμπειρία που έχει κυρίως είναι στα πλατώ και λιγότερο στα ct,όπως μου είπε. Έτσι λοιπόν άρχισα να την αντιμετωπίζω με πιο άγριες διαθέσεις, σαν να γυρίζαμε τσόντα. Κι όχι όποιαδήποτε τσόντα. Τσόντα αλά Rocco.Πίπα βαθιά.Βασικά ούτε πίπα.Face fucking,throat gagging.Η κοπέλα το αντέχει. Μόνος μου σταμάταγα και την άφηνα να παίρνει ανάσες,αλλιώς εκείνη θα με άφηνε να συνεχίσω. Απαθής πίπα,χωρίς συναίσθημα, αλλά παίδες τον εξαφάνιζε.Και δεν είμαι και μικρός. Όσον αφορά το γαμήσι η κοπέλα αντέχει σε όποια ταχύτητα και σε όποια τρύπα γουστάρετε. Η anal επειρία με την κοπέλα τα σπάει. Ειδικά στα τέσσερα. Δουλεμένη κωλοτρυπίδα, αντέχει γερό χτύπημα. Πρώτη φορά που κοπέλα δεν μου παραπονιέται.Θέλει να σε ικανοποιήσει με κάθε τρόπο, και το καταφέρνει.Τέλος να επισημάνω ότι τρώει χύσια στη μάπα, στο στόμα, όπου γούσταρετε. Εγώ προτίμησα να χύσω στο προσωπάκι της καθώς με κοίταγε με τα πανέμορφα μάτια της και μετά να την βάλω να μου τον καθαρίσει. Το συμπέρασμα που έβγαλα για την Francesca είναι ότι είναι ένα ιδιότυπο pse. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες,αλλά με καθοδήγηση κάνει τα πάντα.Για gfe δεν την προτείνω για τον απλούστατο λόγο,ότι η κοπέλα αντιμετωπίζει το σεξ σαν την δουλειά της. Δεν χρησιμοποεί καθόλου συναίσθημα,ούτε προσποιείται οργασμούς κτλ. Αξίζει δοκιμή απο έμπειρους που ξέρουν τι θέλουν και το παίρνουν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 14, 2009
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
650
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών