Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 11 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επηρεασμένος από την πρώτη μας συνάντηση εκλεισα και δεύτερη πριν φύγει η φίλη μας από την Ελλάδα για να χαρώ λίγο ακόμα τα μεγάλα όπλα που διαθέτει και φυσικά ο καραγκιόζης του πρακτορείου τα έκανε πάλι θάλασσα.Κλείνω για τις 6.00 και για δύο ώρες και 5.50 είμαι από κάτω από το hotel που έχει μετακινηθεί η κυρία δίπλα σχεδόν στο προηγούμενο.Περιμενω μέχρι τις 6.05 καμία απάντηση.Ξαναστέλνω,περιμένω μέχρι τις 6.20 καμία απάντηση, στέλνω πάλι μύνημα περιμένω και την ώρα που ξεκινάω να φύγω 6.30 πια μου έρχεται μύνημα με το Νο του δωματίου και ότι μπορώ βέβαια μα κάτσω μέχρι τις 8.30.Ανεβαίνω και συναντάω την φίλη μας εντελώς εξουθενωμένη η οποία μου είπε ότι δεν την έχουν αφήσει ούτε μισή ώρα ελεύθερη και τα χει πλέον φτύσει.Τέλος πάντων της δίνω το χρόνο της να αναπνεύσει με κουβεντούλα τσιγαράκι ποτάκι κ.τλ. και χάνουμε έτσιτην πρώτη ώρα.Ανεβάζουμε επιτέλους στροφές και την ώρα που είμαι στο καλύτερο (ανάμεσα στα μαστάρια της) αρχίζει να χτυπάει η πόρτα από τον επόμενο!!! συναγωνιστή (αλήθεια θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι) για τον οποίο είχε κλείσει ο καραγκιόζης στις 8.00.Σταματάει η όλη διαδικασία αρχίζουν τα τηλέφωνα ο φίλος απο έξω κοντεύει να γκρεμίσει την πόρτα και τελικά σπάζομαι εντελώς και σηκώνομαι και φεύγω.Τελικά το πρακτορείο είναι το χειρότερο που υπάρχει και από μένα πλέον έχει εμπάργκο καθώς είναι η πολοστή μακακία που μου κάνει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 05, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών