Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 11 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Πρωτη επαφη με το πρακτορειο στη σαλονικη. Βλεποντας παλιοτερες κριτικες σε τουριστριες που αντιπροσωπευε, ειπα να κανω μια προσπαθεια ευρισκομενος για λιγο στο βορρα. Συντομη συνεννοηση και εκει τελειωνουν τα καλα.

Τι θα δειτε: η κοπελα δε μοιαζει καν με το προσωπο στις φωτογραφιες. Σαν φωτογραφος συνηθως μπορω ν'αναγνωρισω οτι εχει περασει ο χρονος και οτι εχει καλυψει το μεϊκαπ, αλλα εδω δεν ισχυει κατι τετοιο. Τεσπα, ομορφουλα ειναι, σιγουρα οχι το υπερβολικο φανφαριζων 10, στα ιδια επιπεδα με ολες τις ομορφες παρουσιες στην ελλαδα καθε καλοκαιρι. Νορμαλ υψος, κυκλοφορει με τεραστια τακουνια. Παραπανισια κιλα δεξια κ αριστερα, προσωπικα δε με αγγιζουν, εμφανεις ραγαδες σε κοιλια και γλουτους - οχι φυσικα απο "μαυρισμα", οι ραγαδες εχουν γνωστη αιτιολογια.

Τι θα κανετε: οχι πολλα, αλλα ολα θα τα κανετε εσεις. Τυπικη παθητικη σεξοτουριστρια. Σου κανει χαρη που βρισκεται εκει - γι'αυτο και πληρωνεις το υπερβολικο ποσον - για να χυσεις μια φορα και να την αφησεις ησυχη. Στα 30 λεπτα επανω σηκωθηκε να φυγει, και διαμαρτυρηθηκε οταν υπεδειξα τι ωρα ειναι και τι ωρα μπηκε. Χωρις καν να μπω στο κοπο να απευθυνθω στο γραφειο, γιατι το καθε γραφειο εχει τη φημη που διαμορφωνουν οι κοπελες του. Σοσιαλ μηχανικο και βαριεστημενο, ακομα κ χωρις να υπαρχει εμποδιο στη γλωσσα. Αν βαριοταν θα προτιμουσα να μου ελεγε οτι δεν ηθελε τη συναντηση, κ το γραφειο να μου προτεινε κατι αλλο.

Τι θα ζησετε: προσωπικα μου θυμισε εφιαλτες οπου, ο,τι κι αν κανω, τα αντικειμενα στο ονειρο δεν αντιδρουν φυσιολογικα. Ετσι και η Τινα δεν αντιδρα ουτε αν - και οπως - την αγγιξεις, της μιλησεις, κτλ.

Μετα το 1ο τελος καπου στο 30ο λεπτο ενιωσα αηδια γι'αυτο που εκανα, πληρωσα, ντυθηκα, κ' αποχωρησα απο το δωματιο. Οταν επεστρεψα μετα απο 1 ωρα δεν βρισκοταν εκει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 20, 2016
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
160
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
246
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sithlord, blizardeye, popov και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2016
Τα'λεγε ο Μαλλιάς αλλά ποιός τον άκουσε... Εμμμμ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1