Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 4 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Χρόνια πολλά σε όλους. Μια και είδα ότι καταχωρήθηκε η Lana ας γράψουμε 2 λογάκια.

Όπως είχα γράψει στη κριτική για την Diana την Lana την είχα συναντήσει στο μπαρ του ξενοδοχείου περιμένοντας να έρθει η ώρα του ραντεβού μου και από μακριά που φάνηκε μούναρος.

Ωραία ντυμένη, βαμμένη, με ωραίες γόβες, αδύνατη κ.λ.π.

Κανόνισα εύκολα και γρήγορα με sms και την άλλη μέρα ήμουν εκεί στην ώρα μου. Αυτή την φορά χρόνος για ποτάκι δεν υπήρχε και πήγα κατευθείαν στο δωμάτιο.

Ανοίγει την πόρτα και τρώω μια κατραπακιά γιατί αυτή την φορά δεν ήταν ούτε ντυμένη ούτε ωραία βαμμένη. Ήταν μισόγυμνη, με λίγο βάψιμο στα ωραία της μάτια και είχε τυλιχτεί και με μια ζακέτα να μην κρυώνει.

Από κοντά και χωρίς το μακιγιάζ φαίνετε και η πραγματική ηλικία της που είναι 30+. Σώμα αδύνατο με λεπτά πόδια σαν «καλαμάκια», (εμένα δεν με χάλασε αυτό) με «χάλασε» όμως το αγύμναστο σώμα της.

Έκανε παλιά μπαλέτο (αυτό είναι από τα λίγα που κατάλαβα από τα ρώσικα που μιλούσε) και φαίνετε από την ευλυγισία που έχει το σώμα της ακόμη και τώρα, η τελευταία φορά πάντως που επισκέφτηκε γυμναστήριο πρέπει να ήταν πριν 10 χρόνια.,

Τέλος πάντων μπήκα, αγγλικά δεν παίζουν ( το money μόνο ήξερε, τα πήρε 400€) και εγώ μπήκα για ντους.

Βγαίνοντας με περίμενε στο κρεβάτι και με αρχίζει αμέσως στο γλείψιμο, που θα χαρακτήριζα καλό με καλή πίπα όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο και μετά κάνα 10λεπτο της τα «έδωσα» στο στόμα.

Διάλειμμα και βγάζει ένα baby oil και μου κάνει μασάζ για λίγο πριν αρχίσει νέο γλείψιμο ξεκινώντας από τα μπαλάκια. Μετά «σκουφάκι» και καβάλημα. Την άφησα ένα τέταρτο να χτυπιέται

μια και έδειχνε να το απολαμβάνει, αλλάζοντας στάσεις, μια κοιτούσε προς τα μένα, μετά ανάποδα, μια στηριζόταν στα πόδια μια στα γόνατα, αλλά με τα συγχωρήσεως το «πηγάδι» είναι άπατο.

Έτσι την γύρισα στα 4 και μπήκα από την πίσω πόρτα που είναι και αυτή πολύ δουλεμένη. Πάντως και από εκεί έδειχνε να της αρέσει.

Συμπερασματικά κάνει ότι μπορεί για να περάσεις καλά. Είναι ευγενέστατη και να γράψω στα συν ότι επειδή είδε ότι δεν έβγαλα τσιγάρα, στο διάλλειμα πριν το μασάζ πήγε στο μπάνιο, άνοιξε το παράθυρο, κάπνισε και έπλυνε τα δόντια πριν έρθει.

Στα μείον να γράψω ότι στο λίγο διάστημα που δεν ήμασταν απασχολημένοι στο κρεβάτι, μιλούσε ρώσικα με μια φυσικότητα σαν να καταλάβαινα και περίμενε και απάντηση, σε ποια γλώσσα δεν ξέρω…

Και εδώ ισχύει αυτό που έγραψα για την Diana. Καλά πέρασα αλλά για 400 € που πάει η ώρα «κομπλέ» θα ξαναπάρω μόνο αν δεν βρίσκω κάτι καλύτερο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 22, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών