Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 13 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Λίγα λόγια για την εμφάνιση:
Πρόσωπο: Μου θύμισε Lyndsey Lohan, και αρκετά Joddie Foster στα νιάτα της. Λίγο σπασμένο (εγώ την κάνω 32 περίπου), αλλά όμορφο και γλυκό. Με ωραίο χαμόγελο. Και γαλάζια μάτια.
Σώμα: Βυζί τούμπανο, με μεγάλες ρόγες, που αντέχουν στα τραβήγματα. Φτιαγμένο μεν, αλλά πολύ καλό σε αίσθηση. 2 τατουάζ, όχι μεγάλα, το ένα πάνω από το δεξί κωλομέρι είναι ένα καρτούν ποντίκι καουμπόης. Ωραίος κώλος, όμορφο μουνάκι, ωραία πόδια και άκρα. Ύψος περίπου 1,65.

Με υποδέχτηκε με ένα πολύ καυλωτικό σετ εσώρουχα, περιποιημένη, και μου ζητούσε συγνώμη που ήταν λίγο βρεμένα τα μαλλιά της (μακρυά, μαύρα - παρότι είναι φυσική ξανθιά-, με extensions).

Το δωμάτιο στο ξενοδοχείο κοντά στις Στήλες, μικρό και πολύ ζεστό, παρότι ήταν κλειστός ο κλιματισμός. Στα μείον της συνάντησης.

Από κει και πέρα οι υπηρεσίες και η συμπεριφορά για μένα καλύπτουν το πολύ υψηλό για τις μέρες μας κόστος - εάν και σε άλλες χώρες αυτά τα λεφτά είναι στάνταρ για 2ωρο με κώλο, σε επαγγελματία του χώρου. Kαι παλιά αυτά πληρώναμε. Προφανώς για να έρχεται η κοπέλα και να ξαναέρχεται, κάτι σημαίνει. Έχει μου είπε και κάποιους standard.

Όσο για επιδώσεις, θα σας δώσω 4 χαρακτηριστικά στιγμιότυπα:

1) Εγώ καθισμένος με ανοικτά πόδια στην άκρη του κρεβατιού. Εκείνη έχει βεντουζώσει στον πούτσο μου, και τον έχει βάλει μέχρι ψηλά στον οισοφάγο, και τον βάζει μέσα έξω. Έχει δακρύσει (από συγκίνηση...). Κάποια στιγμή την πιάνω από τον σβέρκο και το μαλλί, και την πιέζω. Ανοίγει το στόμα, σχεδόν μπαίνουν και τα αρχίδια μου μέσα, και την κρατάω εκεί, γαμώντας της το λαρύγγι με ελάχιστη κίνηση, για 20 δευτερόλεπτα, άπνοια. Όταν ξεκολλάει, παίρνει μια βαθειά ανάσα, τις τρέχουν τα σάλια και με κοιτάει με χαμόγελο... Κάπου εκεί κοντά τελείωσε ο πρώτος γύρος που είχε πίπα και μόνο πίπα, όλα στο πρόσωπό της, αδιαμαρτύρητα. Α, και ούτε για μια στιγμή δεν χρησιμοποίησε χέρι! Τα είχε συνέχεια πιασμένα πίσω από την πλάτη της, σαν να τις τα είχα δέσει. Μιλάμε για ΤΟ βαθύ λαρύγγι.

2) Εγώ ξαπλωμένος, και αυτή με τον κώλο δίπλα μου, στα 4, πάλι να μου λαρυγγιάζει αργά και βαθειά τον πούτσο. Έχω τον δείκτη μου στην κολωτρυπίδα της, και 2 δάκτυλα στο μουνί της, και την γαμάω αργά και βαθειά, και εκείνη μουγγρίζει από καύλα.

3) Ένας γύρος ήταν πίπα / κώλο μόνο. Κάποια στιγμή της τον έχω βάλει όλον μέσα στον κώλο της (πολύ καλή αίσθηση by the way, και πεντακάθαρος), βαθειά, και γρήγορα. Για lubrication μόνο σάλιο. Εκείνη με κοιτάει στα μάτια, και δώστου εγώ κωλοσκάμπιλα, δώστου αυτή "fuck my ass!" και μουγκριτά.

4) Για κανά τέταρτο την είχα καβαλήσει από πάνω, και της γαμούσα μια το στόμα, μια τις βυζάρες, τις οποίες αυτή ζούλαγε για να τις γαμήσω. Όποτε γαμούσα στόμα, εκείνη έπαιζε με τις τρυπούλες της. Το τέλος ήρθε πάλι στο πρόσωπό της, με χαμόγελο.

Η γκόμενα είναι ότι θες να είναι. Αρκεί να της φερθείς ωραία, και με σεβασμό. Ρώτα την, και δεν θα σου πει όχι. Εμείς είχαμε προφανώς και καλή χημεία, και έτσι έφυγα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, που ακόμα και τώρα, 24 ώρες μετά, το φοράω. Ακριβή, αλλά πολύ καλή.

You pay peanuts, you get monkeys λένε...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 10, 2016
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν