Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 37 10
Citytours
62846
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Συνάντηση 22/8 επιτέλους με louise black, γιατί την πρώτη φορά λόγω ασυννενοησίας χάθηκε το ραντεβού. Αυτή τη φορά λέεω δεν την χάνω .τέλεια βραδιά για 3ωράκι και έτοιμος στο χοτέλι της. Πηγαίνω στο δωμάτιο και αντικρύζω μια λεπτή μαυρισμένη άγριας ομορφιά κοπελίτσα που αυτή τη φορά με περίμενε με προσμονή. Φιλάκια χαδάκια και βουρ-βιντεάκι + φωτογραφιες. Πίπα τέλεια και κλασική pse με φτυσίματα. Βαθειά χώρις χρήση χεριών δικά της αλλά τα δικά μου να ελέγχουν την κινησή της. 69 μυρωδάτο και πρώτη κατάθεση στο στόμα τελικά κάποια τα παίρνει μέσα και κάποια τα φτύνει. Δυνατή στο καβάλημα πάνω κάτω , πλαγιώς. Και εγώ συμμετοχη με τράβηγμα της στο μέρος μου για γλωσσόφιλα και κίνηση δικιά μου. Εκεί η επόμενη κατάθεση.μπάνακι κουβεντούλα και ξανά τσιμπουκι pse με τασεις gagging. Περισσότερος χρόνος στα γόνατα στο κρεβάτι και αυτή αγκαλιασμένη πάνω μου να την γαμάω και ρούφηγμα βυζιών και δάγκωμα χείλων. Το καλυτερο που της αρέσει όταν την τράβαγα βιντ. Να το κάνουμε doggy και πλαγίως και να βλέπει τον καθρεύτη με ακόμα περισσότερες φωνές.της γαμούσα το μουνάκι και έβαζε και το χέρι της να παίζει με τα μπαλάκια μου και το μουνί της.εκεί τελειώνω μέσα της και για να με ευχαριστήσει βγάζει το σκουφάκι και τα πάιρνει ότι έμεινε στο στόμα της και μου τον καθάρισε κιόλας. Αν και δεν δίνει κώλο είναι από της καλύτερες σε συμπεριφορά και υπηρεσίες αλλά όχι για extreme καταστάσεις. Φώτο ίδιες αλλά πιο γλυκό πρόσωπο με δοντάκια όχι συμμετρικά.δεν χάνεται αυτή η κοπέλα. Θα την προτιμήσω σίγουρα ξανά.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 22, 2008
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
750
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών