Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 7 10
Citytours
11124
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
επειδή στο άλλο δεν την έχουν ας γράψω κριτική πρώτα εδώ. είχα κλείσει πριν νικολέτα 2 φορές (πρώτη επειδη ο ταξιτζής έκανε λάθος έιχα μια ώρα κια μετά δεύτερη έιχα πολύ καλή εξυπηρέτηση-θα βάλω κριτική για την εν λόγω σύντομα). και στο καπάκι λέω πριν φύγω για βόρεια να κλείσω μετά 2 μέρες την μαρία(αν δείτε έχει μαρια και βικτόρια σχεδόν ίδιες φωτο. λοιπόν περιμένω σμσ κανονίζω για μαρία. φτάνει η μέρα και ώρα στελνω σμσ για χοτελι και δωματιο και τι μου λένε. α συγνωμη χιλια συγνώμη καναμε λάθος-πήγαν να μου πασαρουν μια που δεν υπηρχε.τι να κάνω ήθελα την μαρία και καμία άλλη δεν μου άρεσε. και συμβαινει το κορυφαίο-μου δίνουν τη νικολετα-μα τους λέω την έχω παρει δύο φορές πρόσφατα. τέλος πάντων κανονίζω για πριν τα μεσάνυχτα θεσσαλονλικη μιας και είχα ταξίδι να της ρίξω μερικά σκάγια έτσι για το γαμωτο.φτάνω θεσσαλονίκη νωρίτερα και περιμένω. πηγαίνω στο δωμάτιο βλέπω λες μια οπτασία με πολύ καλό σώμα και βύζους. ενω έχω κανονίσει για δύωρο και discount αρχίζουν τα παρατράγουδα: μια ώρα γιατί είναι κουρασμένη. γαμώτη μου λέω ήθελα να ξεδώσω. οχι δάκτυλο λέει τώρα κάνουμε σεξ, μαντηλακια στην πιπα. το μόνο που μου άρεσε το γλύψιμο στις βυζάρες και στο υπέροχο μουνί και εισχώρηση στο κωλί της. σεξ απλό χωρίς χτυπηματα, μη το ενα μη γρηγορα και απαλα.τελείωμα στο στόμα αλλά γρήγορα μπανιο.μετά κωλαράκι αλλά χαλαρά χτυπήματα..οταν την πίεσα για την 2η ώρα δεν δεν. ε ξενέρωσα και έφυγα. to discount δεν έγινε, το απέφυγαν(σύνολο 400)μας δουλεύουν μου φαίνεται(μάλλον δεν έπρεπε να πάρω κώλο για να δώσω για μια ώρα 400). καθόλου αξιόπιστο αυτό το πρακτορείο, κριμα γιατι όταν θα σας γράψω για την νικολετα θα πείτε ήταν οτι καλύτερο διέθετε το μαγαζι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα