Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 28 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
λοιπον ήρθε αυτή που καιγόμουνα να γνωρίσω και δεν χάνω την ευκαιρία και κατεβαίνω αθήνα.αν και λίγο μπέρδεμα με zuzana για το αν είμαι πελάτης της που εξακριβώθηκε τελικώς αντί για 2 ώρες κλέινω 1,5. χοτέλι καλό και βουρ για περάσω τέλεια με sheila. μου ανήγει με ένα νυχτικό ροζ που τόνιζε τους βύζους. λίγο πεσμένους όταν είναι όρθια αλλά αξίζει. πελώρεια στο ύψος με καλοσορίζει και όταν γυρνάει τα έιδα όλα. πολύ καλό κωλί σε σχέση με το ύψος.μπανάκι και βγαίνω στο κρεβάτι. κουβεντούλα καλή και εκεί καταλαβαίνω ότι δεν είναι άγρια θελει χαδια και gfe κατάσταση.αγκαλίτσες φιλάκια και αρχίζει να κατεβαίνει για πιπα. ήθελε στην αρχή με καπότα.πάνω κάτω σε καλό ρυθμό και ανεβαίνω από πανω μου με κάτι συσήματα που από ότι κατάλαβα τα κάνει πάντα. με τέτοιο κορμι και τα βυζια να πάλλονται πρέπει αν διευρύνει το ρεπερτόριο της. ύστερα έγώ από πάνω και ζούληγμα- ρουφηγμα των βύζων με αποτέλεσμα να το κάνει και αυτή . ζητάει η ίδια doggy και θα το έχει φυσικά. εκεί το δυνατό σφυροκόπημα με φωνές και ένταση. είναι και ψηλή και δεν έβρισκα τρόπο για τον καθρέυτη αλλιώς...3 φορές έχυσα σωμα και στομα(φυσικά τα φτύνει).την τρίτη πάντα θέλουν να με τελειώσουν αυτες.αν δεν έχει κάτι καλό και καινούριο για μένα θα την ξαναπάρω σίγουρα, γιο πιο δυνατές συγκινήσεις.θέλει να βελτιωθεί στην επικοινωνία γιατί ώρες ώρες γελούσε όταν μιλούσαμε ξαφνικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 29, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών