Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 3 10Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Παίδες καλησπέρα. Η εν λόγο κοπελίτσα γιατί περί κοπελίτσας πρόκειται έχει δυο πλευρές.
Αν θέλεις την απόλυτη φρεσκάδα με σωματάκι λαμπάδα κωλαράκι θεϊκό, δέρμα απόλυτο μορουδιστικο, και βυζάκι πράσινο λεμονάκι, έχεις το τζακ ποτ. Η συμμετοχή της μέτρια αν και κάνει προσπάθεια να σε ευχαριστήσει η έλλειψη εμπειρίας είναι εμφανής.
Αν θέλεις τώρα την κλασική εμπειρία και συμμετοχή 100% έχεις χάσει. Εγώ πάντως δεν μετάνιωσα για τα 200€ που έδωσα αν με ρωτήσετε……… και αν με ξαναρωτήσετε αν ξανάπαω δεν θα πω όχι γιατί τέτοιο κοριτσάκι με τέτοια ομορφιά που δεν έχει τίποτα πουτανιστικο πάνω του , την σημερον ημέρα δεν τις βρίσκω εύκολα!!
Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα, εγώ πάντως έμεινα ικανοποιημένος!!!
σημειώστε ότι οι φωτογραφείς την αδικούν!!! είναι πολύ ποιο άμορφη!!
Αν θέλεις την απόλυτη φρεσκάδα με σωματάκι λαμπάδα κωλαράκι θεϊκό, δέρμα απόλυτο μορουδιστικο, και βυζάκι πράσινο λεμονάκι, έχεις το τζακ ποτ. Η συμμετοχή της μέτρια αν και κάνει προσπάθεια να σε ευχαριστήσει η έλλειψη εμπειρίας είναι εμφανής.
Αν θέλεις τώρα την κλασική εμπειρία και συμμετοχή 100% έχεις χάσει. Εγώ πάντως δεν μετάνιωσα για τα 200€ που έδωσα αν με ρωτήσετε……… και αν με ξαναρωτήσετε αν ξανάπαω δεν θα πω όχι γιατί τέτοιο κοριτσάκι με τέτοια ομορφιά που δεν έχει τίποτα πουτανιστικο πάνω του , την σημερον ημέρα δεν τις βρίσκω εύκολα!!
Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα, εγώ πάντως έμεινα ικανοποιημένος!!!
σημειώστε ότι οι φωτογραφείς την αδικούν!!! είναι πολύ ποιο άμορφη!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 15, 2015
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Νοεμβρίου, 2015
Συμφωνώ απολύτος !!! Δεν φεύγεις από τέτοιο πλάσμα...Και οι υπηρεσίες με οποιαδήποτε καινούρια είναι ρίσκο...Δεν ξέρεις πόσο τραβάει...Η τι να κάνουμε ??? να βγάλουμε κατάλογο και να ρωτάμε ? Cim κάνεις ? Γλωσσόφιλα δίνεις ? Δάχτυλα δέχεσαι ? Γουστάρεις αυτό που βλέπεις ? Κάθεσαι το κάνεις και όπου βγει...Αλλιώς ναι studio μιά και έξω. Χωρίς τύψεις και χάσιμο χρόνου.
feragamo
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1