Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 43 10
Citytours
68611
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ειναι η πρωτη μου πολεμικη ανταποκριση αν και δεν ειναι η πρωτη μου μαχη σε αυτη την κατηγορια του πληρωμενου ερωτα.Συνενοηση με το πρακτορειο πατ κιουτ.Στο προκειμενο τωρα μου εφυγε η ουγια.Το κοριτσι αυτο που κανει ξερει να το κανει καλυτερα απο ολες.Μπασιμο πεντε λεπτα νωριτερα απο την προκαθορισμενη ωρα και αυτη ετοιμη με τις ζαρτιερες της.Με το που μπαινω μου τραβαει ενα κουτουπι στον διαδρομο και μενουμε εκει για κανενα τεταρτακι χαμουρεφτα.Μετα σιγα-σιγα προς το κρεβατι συνεχιζοντας στο ιδιο τεμπο με ταυτοχρονο βγαλσιμο ρουχων οπου και αρχιζω την σπατουλα.Μου λεει ντουζακι? και φευγω μεσα του σκοτωμου.Με το που γυριζω με πλακωνει σε ενα γλυψιμο ανεπαναληπτο παντου.Παρτα μεσα και φευγει να φτυσει τα κουκουτσια.Καλος ο καιρος και χαλαρωμα στο μπαλκονι της πολυτελους γαμιστρωνας με θεα την αθηνα.Μεταξυ των τσιγαρων γενικη συζητηση οτι αυτο που κανει της αρεσει πολυ και προς το παρων δεν θελει ουτε γκομενους ουτε οικογενειες ουτε παιδια ουτε δεσμευσεις.Και εκει που σκεφτομουνα οτι αυτες οι γυναικες ειναι πλασμενες για εμας επιβεβαιωθηκα.Βαζει το ποδι της κατω απο το μπουρνουζι και νασου παλι τα ιδια.Και τοτε σκυβει και αρχιζει εξω στο μπαλκονι μια magic life με θεα την Αθηνα. Την τσακωνω παμε μεσα και στα τεσσερα.Αφου ετοιμαστηκα για φευγα παλι γλωσοφιλα και δεν με αφηνε να ξεκολησω.Ακομα χαμογελαω
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 03, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών