Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 8 10
Citytours
20285
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
μετά την eliza είχα κλείσει βράδυ βράδυ την angelica για 3 ώρες(αλλά τελικά έγιναν 2 μετά). συννενόηση με πρακτορείο πολύ καλή και εξυπηρετική. βραδάκι πάω στο δωματιό της , μου ανοίγει με καλοσορίζει με έν κόκκινο φόρεμα που έδειχνε την κορμοσταστιά της. καλό σώμα και καλή φάτσα λίγο τσιτομένη αλλά γλυκιά.μπανάκι μέχρι που μου δίνει και οδοντόβουρτσα. μπαίνω και με ρωτάει τι να φορέσει. γουστάρω μπότες και δερμάτινα και τα βάλε στο άψε σβήσε. δεν ήυελε βίντεο αλλά μόνο να τη τραβήξω χορό+στριπτιζ.τις αρέσει πολύ. είχε και μαστίγιο η άτιμη.και βαρούσε το κωλαράκι της. μου την σηκώνε και αρχιζει το βαθυ και το gagging.άλλο που δεν ήθελα και αρχίζω να της κουνάω εγώ το κεφάλι πάνω κάτω σε pse καταστάσεις. γουσταρε πολυ το gagging. ακόμη της αρέσει να σε γλυφει παντου ακόμα και στον κώλο.69 με δάκτυλα στις 2 τρυπες μεχρι ένα σημείο της άρεσε και την ευχαρίστησα με γλυψιμό που μου έσπρωχνε το κεφάλι όλο μέσα να την γλυφω. και ξανά βαθύ μέχρι που έχυσα στο στόμα της και το ευχαριστήθηκε.λίγη κουβεντούλα που την νευρίασα λιγάκι γιατί ενώ ήξερα την ηλικία της την μεγάλωσα και πειεράχτηκε. αλλά συνεχίσαμε να φιλιόμαστε να χαιδευόμαστε και τσουπ από πανω να χοροπηδάει να τεντώνετε ανελεητα, να στεκεται και να την γαμάω δυνατά και της αρέσει. γυρίζει σε doggy και εγω δεν άντεξα στη θέα της κωλάρας και της πλάτης της, την σφυροκοπούσα και έλεγε more and more.κώλο δεν πήρα γιατι δεν κάναμε τρίτη ώρα(για τη άλλη φορά) αλλά στο doggy δακτυλάκι έβαλα. πριν χύσω την τραβάω ανάσκελα και εγώ έξω από το κρεβάτι της γαμάω το στόμα μέχρι να τα πάρει μέσα. τέλεια συνάντηση και αν την είχα πιο νωρίς και μόνο αυτη θα κάναμε θαύματα. μου έδωσε να πιω και μπυρα και αυτή ήθελε να μεθύσει πινωντας μπυρα και βότκα. μεχρι και στον πούτσο μου έριξε και τον ρουφούσε.παιδιά δεν ξέρω γιατί δεν έρχεται συχνα. είναι πιο extreme από karolina και άλλες.
προς swedish harmony- please give us again and again angelica
προς swedish harmony- please give us again and again angelica
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 16, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου