Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.9 2 10
Citytours
6318
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
ακόμα μια άσχημη εμπειρία. η σαντρα η συγγεκριμένη έχει φωτό που δεν μοιάζει καθόλου,αν και ειναι ομορφούλα. συννενοούμαι με χίλια ζόρια για να την κλείσω.ποια νομίζει οτι ήταν τελος πάντων.σε σχέση με άλλες ήταν πολύ μικρή για να μου λέει κάτι πράγματα: λοιπόν κάνω μπανάκι και βουρ στο ψητο. δεν έχει φιλιά , δάκτυλα για αρχή. πίπα αερόπιπα και με χέρια πανω κάτω(ισα ισα δηλαδή). 69 ίσα που κατάλαβε τι ήθελα και δεν με άφησε να γλείψω πιο μέσα.μη δεν θέλω και τέτοια. στο κάρφωμα τώρα αυτή από πάνω μια δυο κινήσεις στο 2λεπτο και αυτό ήταν σηκώνεται και κάθεται για doggy. τη σφυροκοπάω μεχρι να ακουστουν οι φωνούλες κι μπάινω κωλαράκι-βέβαια πολύ κρέμα πρώτα. δεν ήθελε δυνατα και απλώς παθητικά της τον έδινα, ηταν λες και θα κοιμόταν στην πράξη. βγαίνω τις τα δίνω στο στόμα και ούτε ο καρλ λιουης δεν έτρεξε τόσο γρήγορα στο μπάνιο. μετά το κακό ήρθε λίγη ξαπλώνει, είμαι έτοιμος να της τν δώσω ξανά και μου λέει όχι άλλο. μα της λέω έχουμε ώρα μπροστά μας γιατί μια φορά μόνο?
και τι μου απαντάει βρε παιδιά: οτι εχει κανει σεξ για 10 λεπτα και τις υπόλοιπες ώρες απλώς συζήταγε. αν είναι δυνατόν. την ξεχέζω κανονικότατα παίρνω τα 150 πίσω και φέυγω.και φανταστείτε είμουν μαζί της μισή ώρα και η πράξη από το τσιμπουκι μέχρι το 1ο και μοναδικό χύσιμο ήταν 15-20 λεπτα, που εγω συνήθως θέλω να περιποιηθω τις κοπέλες.μία από τις λίγες που έχω σε black list.
και τι μου απαντάει βρε παιδιά: οτι εχει κανει σεξ για 10 λεπτα και τις υπόλοιπες ώρες απλώς συζήταγε. αν είναι δυνατόν. την ξεχέζω κανονικότατα παίρνω τα 150 πίσω και φέυγω.και φανταστείτε είμουν μαζί της μισή ώρα και η πράξη από το τσιμπουκι μέχρι το 1ο και μοναδικό χύσιμο ήταν 15-20 λεπτα, που εγω συνήθως θέλω να περιποιηθω τις κοπέλες.μία από τις λίγες που έχω σε black list.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα