Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 9 10
Citytours
15634
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Aν και η Silvia δεν ειναι το στυλ της γυναικας που μ'αρεσει,εντουτοις λογω των καλων κριτικων που ελαβε απο τους αλλους συναγωνιστες για την συμπεριφορα της και για την συμμετοχη της στο σεξ,μ'εκαναν και την επελεξα για ενα 2ωρο.......Και καλα εκανα......Η Silvia ειναι μια λεπτη γυναικα,29 χρονων,με καρε ξανθο μαλλι μεχρι τον ωμο και μεγαλο στηθος(σε σχεση με το σωμα της,το οποιο μαλλον ειναι σιλικονατο).......Κατα την γνωμη μου,απο προσωπο ετσι και ετσι(δεν την λες τερας αλλα ουτε και Θεα!!!)......
Το δυνατο της σημειο ειναι η πολυ καλη επικοινωνια που εχει(ξερει πολυ καλα αγγλικα)και το οτι ειναι πολυ επικοινωνιακος τυπος(μπορεις να μιλησεις ανετα για ολα τα θεματα,εμενα αυτο μ'αρεσει!!!)Αλλα το καλυτερο απ'ολα ειναι η συμμετοχη της στο κρεββατι......Παρα πολυ καλο GFE και η πιπα της βαθια και καβλωτικη(με γλυψιμο μπαλακιων και deep-throats).......Αντεχει σε σκληρο "σφυροκοπημα"(και στα 4 αλλα και στο ιεραποστολικο)και ειναι εκδηλωτικη στο κρεββατι.....σ'εμενα αυτο εδειξε.....μπορει η χημεια μας να ταιριαξε......Εγω παντως περασα 2 ωρες πολυ ομορφα και νομιζω οτι αξιζε τα λεφτα της.....
Το δυνατο της σημειο ειναι η πολυ καλη επικοινωνια που εχει(ξερει πολυ καλα αγγλικα)και το οτι ειναι πολυ επικοινωνιακος τυπος(μπορεις να μιλησεις ανετα για ολα τα θεματα,εμενα αυτο μ'αρεσει!!!)Αλλα το καλυτερο απ'ολα ειναι η συμμετοχη της στο κρεββατι......Παρα πολυ καλο GFE και η πιπα της βαθια και καβλωτικη(με γλυψιμο μπαλακιων και deep-throats).......Αντεχει σε σκληρο "σφυροκοπημα"(και στα 4 αλλα και στο ιεραποστολικο)και ειναι εκδηλωτικη στο κρεββατι.....σ'εμενα αυτο εδειξε.....μπορει η χημεια μας να ταιριαξε......Εγω παντως περασα 2 ωρες πολυ ομορφα και νομιζω οτι αξιζε τα λεφτα της.....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών