Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 2 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Λύπη Δυστυχώς αναγκάζομαι να γράψω κι άλλη κριτική για το κορίτσι. Παρόλο το όμορφο πρόσωπο βγάζει κάποιο κόμπλεξ....την πήρα 2-3 φορές ακόμη και κάθε φορά επιβεβαιώνεται αυτή η άποψη. Δείχνει να προσπαθεί να κάνει αυτό που πρέπει αλλά δεν της βγαίνει. Στη πίπα βάζει πολύ χέρι...δεν κάνει κινήσεις για 2ο γύρο...και βγάζει μια συμπεριφορά χωριάτικη (το κορίτσι από το χωριό). Αν εξαιρέσεις τη κάβλα να γαμάς ένα τόσο όμορφο κορίτσι, πλέον έρχεται η ξενέρα....Με 200 ευρώ ζητάς κάτι παραπάνω από ένα κορίτσι που γαμιέται για να τα αρπάξει...ίσως να μην αποδίδω σωστά αυτό που νιώθω...αλλά νομίζω ότι ως εδώ...αρκετά επένδυσα πάνω της. Να προσθέσω ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου, ούτε αδυνάτησε όπως λένε κάποιοι συναγωνιστές και η κωλάρα της παραμένει ως είχε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέγας
85
Πόντοι:
3.980
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Σεπτεμβρίου, 2015
Πάντως, η εμπειρία μου δείχνει ότι ποτέ η δεύτερη και η τρίτη φορά με ένα ct (στο ίδιο tour)δεν είναι σαν την πρώτη. Η πρώτη είναι η καλύτερη. ΕΠίσης, δεν νομίζω ότι αξίζει να ξαναπάει κανείς με την ίδια κοπέλα μέσα σε πολύ κοντινές ημερομηνίες. Ισως και αυτές να το βλέπουν κάπως..Επαγγελματίες είναι.... Ισως αν περίμενες την επόμενη φορά να ήταν καλύτερα τα πράγματα... Γούστα είναι αυτά, αλλά υπάρχουν και άλλα καλά ct και cg...Η επανάληψη δεν βοηθάει...Γνώμη μου, δεν σημαίνει και κάτι...
07 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εγω προσωπικα χαιρομαι νικηφορε εαν την εχει κρατισει τη κολαρατης!κ δεν εχω αποψη γιατι εχω να τη δω πολλους μηνες!!απο τα γραφομενα των αλλων το ειπα αυτο γιατι μιλησαν για αδυνατο κοροτσι!!ενω οταν τη ειχα δει εγω ηταν πολυ τουμπανο!!
08 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν την είδα στο ίδιο τουρ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3