Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.6 3 10
Citytours
8021
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
επιδει μου αρεσουν οι κοπελες με το συγκεκριμενο σωματοτυπο αποφασιζω να παω.συνενοιση πολυ ευκολη κ ντιβανη χοτελ που ειχα κ καιρο να παω.με το που ανοιγει η πορτα παθενω ταρακουλο!!μουναρος!!!οποιος τη δει εξω θα παει για μαλακια!!φοβερο προσωπο πολυ καλυτερο απο τις φωτο!!φοραει ενα κοντο φορεματακι εφαρμοστο κ φαινονται οι ποδαρες της κ ο σουπερ πεταχτος κωλος της!!φκιαχνομαι ασχημα μπενω μεσα γελαστος κ με ορεξη κ ερχεται το πρωτο σπασιμο!αγελαστη,σοβαρη κ με πολυ υφος!μπορεις να πας για μπανιο μου λεει κ μου δειχνει ενα σπρευ με το οποιο μου λεει πρεπει οπωσδηποτε να περασω πουτσα κ χερια!γδυνομαι τι ρωταω απο που εισαι κ μου λεει γαλλια!της λεω οχι ρωσια?μου λεει εσυ εισαι απο ρωσια οχι εγω!της λεω πως το καταλαβε?μου λεει το κουφο οτι εχω ρωσικα χαρακτηριστικα κ ρωσικο τατου!!οκ της λεω εχεις δικιο μηπως θελεις να φυγω?οχι μου λεει κατσε δεν εχω προβλημα!κανω μπανιο κ ερχεται να τσεκαρει εαν εβαλα το σπρει.βγενω παμε στο κρεβατι αντικριζω δυο σουπερ βυζαρους 4 νουμερο κ ενα σουπερ κωλο καταστρογκιλο κ πεταχτο πολυ καλυτερο απο τις φωτο!!πρεπει να ηταν πιο γεματη ομως γιατι εχει ραγαδες στο πλαι του κολου μαλον γιατι εχει χασει κιλα!!δεν με πηραξαν οι ραγαδες καθολου μπορω να πω γιατι ολο το συνολο ηταν πολυ σουπερ καβλα!!μου βαζει ενα μαξιλαρι μου λεει ξαπλω κλισαι τα ματια κ χαλαρωσαι.ερχεται απο πανωμου κ αρχιζει να ψυλοσπατουλαρισματα με τη γλωσα στα μαγουλα αυτια χειλια κ ρωγες.παω να την αγκαλιασω κ μου λεει μην κουνιεσαι καθολου εχω το προγραμαμου!φερνει ενα λαδι κ παει να μου βαλει στο σωμα.της λεω μην μου βαζεις δεν μου αρεσει!κανει ενα μορφασμο κ μουτρωνει!βαζει στο κολοτης κ στα βυζιατης κ αρχιζει να μου πεζει ισπανικη!ξανακανω κινηση για να χαιδεψω τη κολαρατης μου λεει μην κανεις τιποτα εχω το προγραμαμου!εγω δεν ειμαι σαν τις αλες!με ρωταει αν θελω toys της απαντω οχι κ σκεφτομαι αλη carolina world wide με βρηκε!!της εχω δωσει 220 κ ο χρονος περναει!!της λεω φιλια δεν δινεις βαθεια με γλωσα κ μου λεει οτι ειναι εξτρα κ πρεπει να της δωσω αλα 30!επιδει απο εμφανιση λεει πολα κ με εχει φκιαξει της τα δινω!με φιλαει πραγματη αλα λες κ κανει αγκαρεια κ αρχιζω κ σπαζομαι πολυ!!βγαζει το εσωρουχο κ βλεπω αξυριστο το μουνι!ενταξει οκ ειναι το στιλσου!αλα οταν βλεπω κ τη κολοτρυπιδα με κατι τριχες να σαν αντρας ερχεται κ αλο σπασιμο!!τελος παντων συνεχιζουμε!συνεχιζει να ροκαναει το χρονο με πεταχτα σπατουλαρισματα τωρα σε πουτσο κ κοιλια κ κουνοντας τη κολαρατης!εχει περασει σχεδον μιση ωρα!της λεω κανεμου μωρομου βαθυ blowjob γιατι μου εχει γινει τουμπανο!!μου απανταει οτι για βαθια πιπα θελει εξτρα χρηματα!κ εκει τα περνω στο κρανιο σηκονομαι,της λεω να παει να βρει αλο μαλακα κ της ζυταω τα χρηματα πισω!!μου τα εδωσαι αμεσως ολα δεν λεω!αφου χεστικε επανωτης κ με παρακαλαγε να μην φωναζω κ να κατσω χωρις αλα εξτρα!ειχα σπαστει τοσο πολυ ομως που εφυγα βολιδα για park k adele οπου θα ακολουθισει κριτικη κ για αυτη!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Ειχα φτιαχτεί με τις φωτό της και ήμουν έτοιμος να την τιμήσω μέσα στην εβδομάδα.
Έτσι.... ΜΑΥΡΟ
Μου εσωσες χρήμα και χρόνο
Πάμε για άλλα
Thanks
Και λίγα της έκανες.
Άκου εκεί +30 για υπηρεσίες που είναι στάνταρντ..
Έτσι τα λεφτά πίσω κ μεταβολή.
@ samiell, τα παρακάτω εντελώς φιλικά! Αρχικα προτείνω να βελτιώσεις την ορθογραφία σου. Επειτα, καλό θα ήταν να επισκεφτείς οφθαλμίατρο, διότι εάν "παθαίνεις ταρακουλο" με αυτήν και τη θεωρείς "μουναρο" που "οποιος τη δει εξω θα παει για μαλακια", δεν υπάρχει περίπτωση να βλεπεις καλα. Εκτός βέβαια, κι αν η όρασή σου είναι 20 στα 20 οπότε το πρόβλημα δεν είναι στα μάτια αλλα στο γούστο στις γυναίκες και τον αυτοσεβασμό.
Παρ΄όλα αυτα, αν επραξες όπως λες κι εφυγες ζητωντας πίσω τα χρηματα, καλά έπραξες.
Επιπλέον, το οτι είναι "βίζιτα" και βρίσκει απελπισμένα θύματα να την γαμανε επι χρήμασι ή το οτι εμφανίστηκε ως "παίκτρια" σε Ρωσικό τηλεπαιχνίδι μαγειρικής (το αντίστοιχο "κάτι ψήνεται" που παιζει στην Ελληνική TV), από που και έως που την κάνει "όμορφη" και "επαγγελματία της TV"? Ας μη λεμε ότι να 'ναι.