Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.0 2 10
Citytours
2990
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Λοιπόοοοοοοοον, μπαίνοντας αντκρύζεις ένα πλάσμα γύρω στο 1,75 αλλά με καμιά 7-8άρα κιλά παραπάνω..
Φάτσα στρογγυλή με ακμή και μισό κιλό interbeton πάνω για να δείχνει καλύτερα.Βυζι μεγάλο και φυσικό
ήταν το μόνο καλό εμφανισιακά..
Αμέσως σκέφτηκα μέσα μου "σήκω φύγε όπως ήρθες" αλλά είχα πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο
από δουλειές κτλ και δε ξέρω αν θα με έπαιρνε να κανονίσω κάτι άλλο στα καπάκια.. Με γελοία
επιχειρήματα στον εαυτό μου όπως "Μα οι χοντρούλες δεν εχουν ψυχή??" και διάφορα τέτοια,έμεινα και απλά
"ξεφόρτωσα".. Τα αγγλικά της αστεία, από προσπάθεια στο σεξ το πάλευε αλλά nothing special..
Πηγαιντε τη στον Τέλη για κανα μπριζολάκι καλύτερα και θα το απολαύσετε και οι δύο περισσότερο το date!
Φάτσα στρογγυλή με ακμή και μισό κιλό interbeton πάνω για να δείχνει καλύτερα.Βυζι μεγάλο και φυσικό
ήταν το μόνο καλό εμφανισιακά..
Αμέσως σκέφτηκα μέσα μου "σήκω φύγε όπως ήρθες" αλλά είχα πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο
από δουλειές κτλ και δε ξέρω αν θα με έπαιρνε να κανονίσω κάτι άλλο στα καπάκια.. Με γελοία
επιχειρήματα στον εαυτό μου όπως "Μα οι χοντρούλες δεν εχουν ψυχή??" και διάφορα τέτοια,έμεινα και απλά
"ξεφόρτωσα".. Τα αγγλικά της αστεία, από προσπάθεια στο σεξ το πάλευε αλλά nothing special..
Πηγαιντε τη στον Τέλη για κανα μπριζολάκι καλύτερα και θα το απολαύσετε και οι δύο περισσότερο το date!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Στον Τέλη λοιπόν, τέλη ντε τέλη..
Έχεις δίκιο mr.Kavlopoulos άργησα αλλά έδωσα στίγμα να μην τραβηχτείτε τσάμπα!