Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.5 3 10
Γενική βαθμολογία

3.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Συναντηση πριν 1-2 μηνες αν θυμαμαι καλα που ειχε ερθει στη πολη. Δεν ειχα ανεβασει κριτικη τοτε, μαλακια μου. Ανεβαζω τωρα που βλεπω οτι εχει το απιστευτο θρασσος να ξαναερθει. Προφανως μας νομιζουν προβατα και ισως καποιοι να ειναι.

Εχουμε και λεμε. Η κοπελα εχει την εμφανιση η εστω θα μπορουσε να θεωρηθει πως διαθετει το αρχικο βασικο πακετο για να μπει στη δουλεια. Αυτο και μεχρι εκει. Διοτι ειναι πιο παγωμενη και απο απογοβουνο. Ειναι η πρωτη φορα που συναντω τετοια συμπεριφορα. Με το που της αφησα τα χρηματα στο τραπεζι, ξαπλωσε ανασκελα στο κρεβατι με κλειστα ματια σαν να ειναι νεκρη! Λεω δεν μπορει, θα παρει μπρος. Παω να φιλησω και ηταν σαν να φιλαω ενα τουβλο. καμια αντιδραση, καμια κινηση. Ισα που ανεπνεε! Σηκωθηκα, ντυθηκα στα γρηγορα και το ζωο ηταν ακομη στο κρεβατι και με απορια ελεγε "what? what?" και δεν ειχε καν παρει χαμπαρι. Εννοειται πως πηρα και τα 200 που ειχα αφησει στο τραπεχι και στα παπαρια μου αν θα εβρισκε μπελα απο το πρακτορειο.

Σε ολη μου τη ζωη, δεν εχω ξανασυναντησει τετοια περιπτωση. Δεν υπαρχει καμια περιπτωση τετοιο ζωον να βελτιωθει στο μελλον, οποτε οι παικτες ας προσεχουν γιατι η συγκεκριμενη προτεινεται μονο για νεκροφιλους. Ισως ακομη και οι νεκροφιλοι θα την εβρισκαν πολυ... αψυχη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
A
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sithlord

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Απριλίου, 2015
φιλε επρεπε να τη γυρισεις στα 4 και να της τον καρφωσεις στο κωλο ασαλιωτα για 1 ωρα και απο τα ουρλιαχτα της να σας ακουσει ολη η θεσσαλονικη. και μετα να επαιρνες και τα λεφτα απο το τραπεζι. αυτο θελουν τα ξεκωλακια
29 Απριλίου, 2015
Ωραία κριτική χαχα Μπορεί να ήταν κουρασμένη ... Μπορεί να έκανε πλάκα ... Μου έχει τύχει και εμένα κάτι τέτοιο στο τέλος όμως όχι στην αρχή ... Σε μπουρδέλο Φυλής ... Για 200 όμως είναι πολλά τα λεφτά για να κάνουμε πλάκες Χαμόγελο
Οι κριτικές σου δεν παίζονται χαχα όλο σε μπάζα πετυχαίνεις ... μα πόσο ατυχία τελικά ...
29 Απριλίου, 2015
Το θέμα είναι ότι τέτοια τούβλα τα συναντάς πολλές φορές. Και δεν έχει να κάνει με τη συμπεριφορά της με σένα. Μπορεί να έχει πολύ καλές κριτικές αλλά εκείνη την ημέρα να της βαρέσει και να βαριέται... Τα λεφτά όμως τα θέλει...
29 Απριλίου, 2015
Μήπως η κοπέλα είναι θύμα τράφικινγκ και εξαναγκασμού και κάνει τη δουλειά με το ζόρι;
(Updated: 03 Μαΐου, 2015) 30 Απριλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγω, μονο ενα φιλι της εδωσα. Δεν ξυπνησε και θεωρησα καλο να φυγω και να μην την ενοχλω.
A
AlexisGR84
02 Μαΐου, 2015
Απαίσια τα λόγια που χρησιμοποιήθηκαν στην κριτική για την κοπέλα. Απορεί κανείς πως κάποια ανθρωποειδή ζουν και κυκλοφορούν ελεύθερα αναμεσά μας. Γιατί κάτι τέτοια κτήνη δεν μπορούν να καταλάβουν πώς υπάρχουν πολλές κοπέλες που αναγκάζονται δια απειλής και βίας να κάνουν αυτή την καταναγκαστική πράξη. Σκεφτείτε πώς αισθάνονται με το κάθε σίχαμα που πληρώνει για να τις γαμήσει χωρείς αυτές να το θέλουν.
05 Δεκεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγώ την πήρα στη Σαλονίκη πέρυσι και πέρασα πολύ καλά που κόντεψα να γίνω πυρφόρος ο Μαλακία Την ετοίμαζα για εβδομάδα αλλά είχα κάτι έκτακτα έξοδα και κόλησα. Μου έβγαλε πολύ ερωτισμό. Δεν ξέρω τι έπαθε στην Αθήνα. Ίσως φταίνε τα λεσβιακά με την Γκαμπριέλα η οποία μετά βρήκε γκόμενο και άλλαξε (;) Την Γκαμπριέλα βέβαια εγω την πήρα και μετάτον γκόμενο και την πάτησα. Ελπίζω να ξανάρθει.Προς το παρόν Κατσικογάμης στο Ντουμπάι και στη Γαλλία με καλές κριτικές .
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7