Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 26 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τις 3 τελευταίες φορές (Lis, Kimberly, Julia), έχω τύχει σε 3 συνεχόμενα δωμάτια του ίδιου ορόφου στο γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο (που θα μπορούσε να ήταν και σε καλύτερο …). Στο τέλος θα με χαιρετάνε στη reception …



Είχα διαλέξει το τελευταίο τριωράκι χτες το βράδυ και σκεπτόμουν ότι θα το έχουν ξεθεώσει το κορίτσι οι συναγωνιστές.

Κάθε άλλο όμως – μου άνοιξε χαμογελαστή και ευδιάθετη.

Είχαμε χρόνο, ήμουν χαλαρός (όπως και αυτή) και φαίνεται ότι αυτό έκανε καλό κλίμα.

Της έδωσα τα χαιρετίσματα που έστειλε ο BABY μαζί με φιλάκια (που πρόσθεσα εγώ) και έκανε χαρούλες.

Επειδή έχουν γραφτεί διάφορα νούμερα για το ύψος της, της πήρα μέτρα (για να ξέρουμε με ακρίβεια τι παίζει), δηλαδή έβγαλα τα παπούτσια μου και τελικά κοιτώντας στον καθρέφτη, είμαστε ακριβώς ίσια όταν αυτή φόραγε 8 πόντους τακούνι – δηλαδή είναι ακριβώς 1.78.

Από εμφάνιση: προσωπάκι αρκετά καλό - που το γλυκό της χαμόγελο της δίνει πρόσθετους πόντους – κορμάκι κοντά στο άψογο για τα γούστα μου, με μικρό και καλοστημένο στήθος. Σωστό σχήμα στο κωλαράκι, σαν την χτεσινή πανσέληνο - μυρωδάτο κορμί και μουνάκι που ζητάει περιποίηση όπως έχουν γράψει και οι άλλοι συνοδοιπόροι παρακάτω.



Καλαμπουρίσαμε λίγο για να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα και της έδωσα το στίγμα ότι με ενδιαφέρει η ποιότητα - όχι η ποσότητα. Έχει καλές κεραίες και καταλαβαίνει τα μηνύματα, έτσι άμεσα προσαρμόστηκε σε αυτά που θέλω.

Κάναμε πολλά και διάφορα που δεν έχει νόημα να περιγράψω αναλυτικά, θα σημειώσω μόνο 2-3 σημεία.

- Εξαιρετική περιποίηση στο στοματικό και το απόλαυσα τελειώνοντας εκεί τη 2η φορά. Πήγε να χρησιμοποιήσει χεράκι στην αρχή, της τράβηξα απαλά και δεν το ξαναάπλωσε, δουλεύοντας χειλάκια και γλωσσίτσα. Εξαιρετική περιποίηση στο αρχιδογλύψιμο, με περίσσια επιμονή. Έβαλα 2 μαξιλάρια στο κεφάλι και της ζήτησα να με κοιτάει, το έκανε με επιμέλεια – είπα και πιο πάνω : έχει καλές κεραίες και καταλαβαίνει τι θες.

- Κάποια στιγμή στηρίχτηκα στα γόνατα (σχεδόν όρθιος) και την πήρα επάνω μου, γυρίζοντας την πλάτη της στον καθρέφτη. Απίθανη φάση και θέαμα!!! Αισθάνθηκα σαν θεός με αυτό το ατέλειωτο κορμί κολλημένο επάνω μου να τον ρουφάει όλον μέσα της και να στενάζει ...

- Την έβαλα στα 4 και της έσπρωξα απαλά κάτω το κορμί. Δεν έχει το τρελό στήσιμο που κάνουν κάποια κοντοπούτανα, αλλά όπως και σε όλες τις ψηλές – λεπτές γυναίκες, αυτή η θέα δεν παίζεται. Όταν τις παίρνεις από πίσω, μοιάζει σαν να ανοίγει η περιφέρεια και να στενεύει η μέση. Δύσκολα κρατήθηκα και δεν φιλοδώρησα εκεί, μια που είχα και άλλα πράγματα για τη συνέχεια στο μυαλό μου.



Ήταν γενικά μια πολύ καλή εμπειρία. Δεν έφυγα παραμιλώντας, αλλά πέρασα εξαιρετικά. Μάλλον θα την ξανατιμήσω στην επόμενη επίσκεψη, αν και νομίζω ότι είναι από τις κοπέλες που θα δώσουν ακόμα περισσότερα σε κάποιο πραγματικό long meeting …

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 15, 2008
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
550
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ε
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού