Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 26 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Όταν βλέπεις μπροστά σου μια γυναίκα ψηλή, λεπτή, sexy και χαμογελαστή είναι αδύνατον να μην ανέβει η διάθεσή σου. Ότι είχα επιστρέψει από Άμστερνταμ, ότι είχε έρθει από Λονδίνο...το γραφείο με ενημέρωνε για τα πάντα και με email και με sms...άψογο. Νόμιζα πως θα είναι κουρασμένη, σαν εμένα, αλλά συνάντησα ένα πλάσμα φρέσκο, όλο κέφι που μου μετέφερε την διάθεσή της και με χαλάρωσε. Πρόσωπο ασυνήθιστο, μάτια λίγο σχιστά και χαμογελαστά . Κορμί για πασαρέλα, κωλαράκι απίστευτο…κάθε κωλομέρι και μια χούφτα…χούφτωστο - ζούληξτο…ακόμη τα νιώθω στα χέρια μου. Δέρμα απαλό και φυσικά μικρά βυζάκια για γλύψιμο. Στο κυρίως πιάτο τα κλασσικά, δεν ήμουν και για πολλά...η Julia όμως ήταν. Πολύ καλό 69 με γλύψιμο στο νόστιμο, πεντακάθαρο και μυρωδάτο μουνάκι. Ψιλοβαθύ και πολύ καλό τσιμπουκάκι…πρώτη κατάθεση. Τσιγαράκι με χαβαλέ…στο ένα χέρι είχε το τσιγάρο στο άλλο χέρι το μπεγλέρι μους…και χωρίς να χάσει χρόνο στο στόμα ξανά…ιεαροποστολικό για λίγο και μετά εγώ από πάνω και το μωρό στο πλάι…αγαπημένη στάση με καλή θέα όπου αφιέρωσα και περισσότερο χρόνο…και τέλος στα 4 με το κωλαράκι στις χούφτες μου να το ζουλάω, να παίρνω το μωρό γρήγορα και δυνατά κι αυτό να ανταποκρίνεται με νορμάλ αναστεναγμούς χωρίς ηλίθιες υπερβολές. Δεύτερη κατάθεση, χαβαλές και τα ξαναλέμε μωράκι όμορφο. Συστήνετε ανεπιφύλακτα για GFE…αυτό δοκίμασα αυτό προτείνω. Ελπίζω κάποιος συναγωνιστής να δοκιμάσει κάτι άλλο μαζί της για να το έχουμε στα υπ΄όψη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 13, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών