Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 3 10
Citytours
6663
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ότι βλέπετε στις φωτό, ίσως και καλύτερη, η προσγειωμένη τουρίστρια που θα δείτε στην Ρόδο και θα ξενερώσετε όταν την καμακώσετε λόγω του ότι πλέον της φυσικής και ήπιας ομορφιάς της δεν έχει κάτι άλλο για να σας ξεσηκώσει. Δεκτική, υπάκουη με καμία πρωτοβουλία από μέρους της. Καθαρή, επιμελημένη. Φοράει σπιράλ, ακολουθεί και απολαμβάνει (μουσκίδι), αλλά καμία άλλη έκφραση, μόνο εάν ανιχνεύσεις την υγρασία θα καταλάβεις ότι κάτι γίνεται. Πανάκριβη για τα σημερινά δεδομένα και χωρίς να προσφέρει κάτι που δικαιολογεί την διαφορά. Από άποψη κόστους, παλιά μπορεί να ήταν ΟΚ. Από ομορφιά, αντικειμενικά είναι όμορφη. Καύλα μηδέν, υπηρεσίες χαλαρές. Όταν πας να δεις Πολωνή, περιμένεις πολύ διαφορετικά πράγματα. Εκτός και αν γουστάρεις μπλα μπλα και γενικές φιλοσοφίες, αυτό το έχει. Αλλά και πάλι....για μπλα μπλα μίας ώρας με συνταξιοδοτικό σεξ, 280 Ευρώ? Δεν νομίζω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
280
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαρτίου, 2015
Σωστος ο Jack !!!
BABY(1)
27 Μαρτίου, 2015
Ο,τι σεξ και να κάνει τα 280 δεν τα δίνεις!!
prokopis_proikismenos
27 Μαρτίου, 2015
να υποθέσουμε οτι η προηγούμενη κριτική δηλαδής που την βρίσκει μαγική,ανήκει σε συνταξιούχο του ΟΓΑ
NITRO
28 Μαρτίου, 2015
280 μα καλά 280 πας καλά????ρε φίλε εσύ δεν την πήδηξες, αυτή σε πήδηξε...
K
ks(1)
28 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Χα Χα. Δε θα με έλεγες συνταξιούχο. Απλώς συμβαίνει να μπορώ να δώσω 280 χωρίς να το σκεφτώ. Κοίτα εγώ με την κριτική αυτή συμφωνώ στα περισσότερα. Πανέμορφη είναι, πανακριβή είναι, μούσκεμα γίνεται, τώρα ως προς το θέμα τις εκφραστικότητας εκεί εγώ δεν είχα παράπονο. Σε συνδυασμό με το μούσκεμα θα έλεγα μάλιστα ότι εισέπραξα ότι και οι δύο το ευχαριστηθήκαμε. Τώρα, αν κάποιος θέλει φωνές και ουρλιαχτα - οκ δε θα τα βρει. Αλλά εμένα δε μου αρέσουν in the first place.
C
Colibri
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5