Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 26 10
Citytours
42515
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Είπα και εγώ να ξεκινήσω το άθλημα…και βάση κριτικών επέλεξα τη Moni (Και που κολλάει η Diana). Κλείνω erito και όλα οκ μέχρι που κάποιος συνάδελφος…. (κάφρος) τρώει το Moni Moni λόγω 2ώρου (all for the money) και τρώω πόρτα στο παρά πέντε…. Απαράδεκτο γραφείο… να πήγαινε κιόλας ο συνάδελφος γιατί με ταράξανε στα sms η Moni moni can make the meeting and she waits for u… στα αρκιθκια μου που λένε και οι Κυπραίοι…(Παρένθεση για erito)
Diana… milf ναι…. 40 ναι…. Σωματαρά ναι (για Σαραντάρα)….
Καλή υποδοχή ….ευχάριστη κοπέλα (λέμε τώρα) ….but…
Φιλί καλό… Bj μέτρια… μασάζ super … και κυρίως το erotic που στο ξανακάνει πύρκαβλο ....
1η κατάθεση με bj … 2η κατάθεση με τα ηνία δικά μου και lady D στα 4…not bad… και 3η που εκεί πρέπει να εκφράσω τα σέβη μου … με Lady D από επάνω να δίνει ρεσιτάλ … ερμηνίας… και όχι μόνο…. She knows how to fuck u …
Clue… Lady D why not ... αλλά για αυτούς που θέλουν και πίτα και το σκύλο βρείτε κάτι άλλο… Καλή εμπειρία … that’s all…
…άντε να δούμε που είναι η cat woman…
(Κέρασε καφεδάκι στα +++)
Diana… milf ναι…. 40 ναι…. Σωματαρά ναι (για Σαραντάρα)….
Καλή υποδοχή ….ευχάριστη κοπέλα (λέμε τώρα) ….but…
Φιλί καλό… Bj μέτρια… μασάζ super … και κυρίως το erotic που στο ξανακάνει πύρκαβλο ....
1η κατάθεση με bj … 2η κατάθεση με τα ηνία δικά μου και lady D στα 4…not bad… και 3η που εκεί πρέπει να εκφράσω τα σέβη μου … με Lady D από επάνω να δίνει ρεσιτάλ … ερμηνίας… και όχι μόνο…. She knows how to fuck u …
Clue… Lady D why not ... αλλά για αυτούς που θέλουν και πίτα και το σκύλο βρείτε κάτι άλλο… Καλή εμπειρία … that’s all…
…άντε να δούμε που είναι η cat woman…
(Κέρασε καφεδάκι στα +++)
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 26, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου