Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 26 10
Citytours
42514
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Όπως έχω καταλάβει εδώ και πολύ καιρό και από την εμπειρία μου απλά σας λέω "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα" μιας και τα γούστα ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι για τη εν λόγο κυρία και πάντα κατά την δική μου άποψη, δύσκολα θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι από τα ct που περνούν απαρατήρητα είτε λόγο τις εμφάνισης τις είτε λόγο της σεξουαλικότητας τις. Δεν ξέρω αν είναι 30 35 40 η 45 χρονών και ούτε γαμάω με ληξιαρχική πράξη γεννήσεως, αυτό που ξέρω είναι ότι η Diana είναι αντικειμενικά μια πολύ ωραία γυναίκα με εξαιρετικό κορμί που ξέρει να κάνει την δουλειά τις πολύ καλά και να μην αφήνει περιθώρια στον πελάτη τις να βγει από το δωμάτιο ανικανοποίητος, τουλάχιστον σε εμένα δεν έχει συμβεί ακόμα και δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι μαζί της.
Για άλλη μια φορά πέρασα υπέροχα μαζί της απόλυτα ικανοποιημένος από την συμπεριφορά της γενικά και πάνω στο sex αλλά και στην αντιμετώπιση της, ζεστή και φιλική όπως πάντα ακούραστη στο sex και πολύ ανεκτική στην σωματική καταπόνηση που άσκησα πάνω της για άλλη μια φορά.
Θα τα πούμε και την επόμενη φορα γλυκιά μου Diana
Και για όσους έχετε μπερδευτεί από τις διαφορετικές κριτικές ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, δοκιμάστε για να μπορέσετε να κρίνετε μονοί σας, μπορεί να μην συμφωνήσετε απολύτως με κανέναν, άλλα σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.
Για άλλη μια φορά πέρασα υπέροχα μαζί της απόλυτα ικανοποιημένος από την συμπεριφορά της γενικά και πάνω στο sex αλλά και στην αντιμετώπιση της, ζεστή και φιλική όπως πάντα ακούραστη στο sex και πολύ ανεκτική στην σωματική καταπόνηση που άσκησα πάνω της για άλλη μια φορά.
Θα τα πούμε και την επόμενη φορα γλυκιά μου Diana
Και για όσους έχετε μπερδευτεί από τις διαφορετικές κριτικές ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, δοκιμάστε για να μπορέσετε να κρίνετε μονοί σας, μπορεί να μην συμφωνήσετε απολύτως με κανέναν, άλλα σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 22, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών