Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 34 10
Citytours
44540
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
ανκαι ημουν επιφυλακτικος λογω της ηλικιας της βικτοριας τελικα αποφασισα να την συναντησω για μια ωριτσα για να δω κιολας αν οντως ισχυουν τοσα και τοσα που εχουν γραφτει για αυτην.Πολυ καλη και ευκολη συνεννοηση με το γραφειο της και το ξενοδοχειο επισης αρκετα καλο.Μου ανοιξε την πορτα χαμογελαστη και ευγενικη και γρηγορα με χαλαρωσε με καυτα γλωσσοφιλα.Απο εμφανιση ειναι αρκετα καλη και οι βαθμολογια που της εχω βαλει στην εμφανιση της ειναι σχετικα με την ηλικια της παντα.Η γυναικα στο κρεβατι ειναι απιστευτη και δικαιολογει οσα εχουν γραφτει για αυτην καθως και τα ευρω που κοστιζει.Πιπα που σε κανει να τρεμεις απο την καυλα τον χτυπα στην γλωσσα της γλυφει μπαλες και ενιοτε και λιγο παρακατω και στο τελος τον γυαλιζει.Σφυροκοπημα σε ολες τισ στασεις και της ανταπεδωσα και εγω με την σειρα μου ενα ωραιοτατο γλειφομουνι με συνοδευτικα δαχτυλα στο περιποιημενο της εργαλειο.Μονο στην πισω πορτα δεν αφησε δαχτυλο.Δυο γυροι σε 1 ωρα και τελος.Αξιζει τουλαχιστον μια φορα να δοκιμασει κανεις για την εμπειρια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 22, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών