Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 26 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ειχα καθήσει αναπαυτικά στον καναπέ μου και λαγοκοιμόμουν βλέποντας ένα όνειρο πως λέει είχα ανοίξει δικό μου μπρουρδέλο στη φυλής και είχα βάλει να δουλεύουν μέσα όλες οι ανεξάρτητες του site γιατί μου χρωστούσαν χάρη που τις προμόταρα όλο το καλοκαίρι. Ξαφνικά ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω απέναντίμου στο FTV κάτι μουνάρες να κάνουν πασαρέλα με στριγκ.Ανοίγω τα μάτια μου πιάνω ένα τσιγάρο και βλέπω τα ψιλόλιγνα κορμάκια να λικνίζονται και τα στριγκάκια να χάνονται στα στενάτους κωλαράκια.

Ηταν και μία με σχιστά ματάκια γύρω στο 1,75 ίδια η Julia από το Zuzana.Κάνω μία με χέρι μου και ψάχνω το κινητό να πάρω τον Βλαδίμηρο.Σε 5' είχα κλείσει ραντεβού για σήμερα και με την σκέψη πως θα την ξανάβλεπα έπιασα το πουλί μου.

Με το που με είδε άρχισε να χοροππηδάει από την χαρά της που με ξαναέβλεπε μετά από καιρό.Τα βλέφαρα στα έξυπνα ματάκια της άρχισαν να τρεμοπαίζουν και εγώ αφού της έδωσα ένα ρουφηχτό φιλί στο χέρι πέρασα στα ενδώτερα.

-Θέλεις κάτι να πιείς ,με ρώτησε με την μωρουδίστικη φωνή της

-Οχι μωρό μου είμαι βιαστικός,δεν έχω πολύ χρόνο ,αλλά κάνε λίγο πέρα δώθε με τα ψηλοτάκουνα να την ακούσω λιγάκι και ξεκινάμε.

Εχοντας γδυθεί εντελώς είχα καθήσει στο κρεβάτι και την έβλεπα να έρχεται προς το μέρος μου.Εκείνη ξεκίνησε να με φιλάει στο στήθος αισθησιακά και σε λίγο είχε βρεθεί με τα @@ στο στόμα.

Το θέαμα αυτή στα τέσσερα με φόντο το πουλί μου ήταν ακρως αισθησιακό αλλά ακόμα πιο πολύ η θέα του κώλου ημισφαίριο όταν μου τον έφερε στο πρόσωπο.

Τι άρωμα έχει το νινάκι της ακόμα δεν έχω καταλάβει αλλά εμένα μου μύριζε κάποιο φίνο Γαλλικό άρωμα.

Οπως είμασταν ανάποδα την ανασήκωσα και την έναλα πάνω μου με θέα τα υπέροχα οπίσθια με την μικροσκοπική μέση και την ψιλόλιγνη πλάτη.

Το πάθος ξεχύλιζε και από τους δυό μας αλλά εγώ ήθελα κάτι πιο δυνατό.Της έπιασα τα χέρια πίσω από την πλάτη με το ένα χέρι και με το άλλο σφαλιάριζα το δεξί κωλομέρι.

Ωωωωω τι θέαμα ρε γμτ να γαμώ το μανεκέν και να το δέρνω κιόλας.

Αφησα τα χέρια της και έχοντας ελεύθερο τον αντίχειρα της τον έβαλα στην στενή ζεστή τρυπούλα της και εκείνη άφησε μια πνιχτή κραυγούλα.

Συνεχίσαμε σε ιεραποστολικό με πολύ πάθος γλύφωντάς της τις πατούσες και τελείωσα στην αγαπημένη μου όρθια στάση στο κρεβάτι δίνοντάς τα στο στόμα της.

Τελικά στη ζωή οι απολαύσεις είναι αρκετές αλλά πρέπει να παίρνονται πάντα στην κατάλληλη δόση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 15, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
NITRO
Τιμημένος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
161
Likes:
5.826
Πόντοι:
37.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, antisthenis

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού