Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 75 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ημερομηνία ενδεικτική αφού υπήρξαν διάφορες συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Πραγματική σημερινή ηλικία εργαζομένης: 32 έτη [ περίπου ] από Ουγγαρία.
Κόστος 3ώρων συναντήσεων: 450 € [ Ποιος ακούει τώρα τον κ. bakalhs και τα ποικιλλοτρόπως εκφραζόμενα άμεσα αλλά και έμμεσα καυστικά σχόλιά του;;;!!! ]
Εμφάνιση εργαζομένης: Μέτριο πρόσωπο. Ύψος 1,73 cm, αδύνατη, μεσαίο, στητό και φυσικό [ προς το παρόν ] στήθος, σφιχτοδεμένο σώμα, μακριά και ίσια λεπτά πόδια, αρκετά σφιχτή [ σε σχέση με την προηγηθείσα χρήση της ] πρωκτική πύλη. Κόλος όμως σχετικά μικροκαμωμένος. Φωτεινά πράσινα μάτια.Δροσερή γυναίκα αλλά όχι η γυναίκα που θα δεις στον δρόμο και θα μείνεις άναυδος.
Συμπεριφορά και υπηρεσίαι εργαζομένης: Προσπαθεί να είναι πάντα στην ώρα της και δείχνει να στεναχωρείται αν αργήσει έστω και για λίγο και ζητά αρκετές φορές συγνώμη για την καθυστέρηση. Εισέρχεται στον χώρο αρκετά διστακτικά, φοβισμένα θα έλεγα και χρειάζεται τον χρόνο της για να ανοιχθεί. Εκεί είναι και το κρίσιμο σημείο αλλά χρειάζεται να το ξέρει κάποιος αλλιώς η συνάντηση μπορεί να εξελιχθεί αποτυχημένα ή καλύτερα θα έλεγα ότι μπορεί να εξελιχθεί τυπικά και αναμενόμενα.
Δεν μπορώ να ξέρω τι είναι αυτό που της κάνει κλικ να σε εμπιστευθεί ... όσως η πολύ ευγενική συμπεριφορά [ ;;; ] ... αλλά αν αυτό συμβεί, τότε πιθανώς να τα δεις όλα [ μιλώ πάντα υποκειμενικά και σε σχέση με τα δικά μου ταπεινά δεδομένα ]! Βέβαια δεν πληρώνεται για να λύνεις ψυχολογικούς γρίφους αλλά αυτό κατάλαβα και αυτό σας γράφω ...
Τι σημαίνει τα βλέπεις όλα; Σημαίνει ότι στο κρεββάτι / πάτωμα / κομοδίνο / μπανιέρα / καθρέφτη κλπ εξαφανίζεται η διστακτικότητά της και αφού καταλάβει τι θέλεις από αυτήν,προσαρμόζει όλη την γκάμα των υπηρεσιών της πάνω σ΄ αυτό, που ζητάς. Παίρνει και διατηρεί την πρωτοβουλία σε όλη την διάρκεια. Δεν χρειάζεται να κουραστείς τια τίποτε. Γλωσσόφιλα άφθονα, λειχία σε όλο το σώμα, ακάλυπτη πεολειχία, προτείνει την πρωκτική διείσδυση από μόνη της, δακτύλιασμα σε όλες τις διαθέσιμες οπές, CIM, COB. Αλλάζει από μόνη της στάσεις και κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να σου εξασφαλίσει επαρκή τριβή, χωρίς όμως να επιδιώκει να σε τελειώσει γρήγορα.
Έχω την αίσθηση ότι είναι bi και ίσως στο μέλλον να δοκιμάσω και duo. Η παρτενέρ πάντως που αυτή προτείνει απέχει από τις προτιμήσεις μου.
Για τις δικές μου προτιμήσεις ... δεν βρήκα κάτι αρνητικό .. τουλάχιστον σε βαθμό που να με ξενερώνει ή να με αποτρέπει. Αν πάντως ψάχνετε για τούμπανο, γυναίκα με καμπύλες ή για PSE, τότε καλύτερα αλλάξτε προορισμό τάχιστα. Δεν είναι τούμπανο, δεν έχει καμπύλες, δεν έχει κολάρα και δεν έχει το PSE με τίποτε μα με τίποτε. Ε, τι να κάνουμε; Γούστα είναι αυτά και εμένα δεν μ΄ αρέσουν ούτε τα τούμπανα, ούτε οι καμπύλες ούτε το PSE. Για τον κόλο το συζητάμε ...
Καλό social, αρκετά καλά αγγλικά. Γνωρίζει πάντως Ελληνικά [ οπότε προσοχή στο τι μουρμουρίζετε ... ] αλλά αποφεύγει να τα μιλήσει. Αν όμως δεν καταλάβει κάτι στα Αγγλικά, σου ζητά να το πεις Ελληνικά.
Συμπεριφορά γραφείου: Στα ελληνικά και εξαιρετικά ευγενικός κύριος. Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες.

Αυτή είναι η δική μου εμπειρία και είμαι σίγουρος ότι ο κάθε ένας από εσάς θα περάσει διαφορετικά από εμένα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
blizardeye
Τιμημένος
40
Πόντοι:
26.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουνίου, 2014
συμφωνώ σε όλα... εκτός από ένα...
η Σινζια είναι ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ για PSE...
μάλλον εσύ δεν την φτιάχνεις έτσι... με το συμπάθειο...
04 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πιθανώς να είναι και έτσι. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μεγάλο χαμόγελο
04 Ιουνίου, 2014
Το πιο τελειο φυσικο βυζι για τα γουστα μου Έρωτας
08 Ιουνίου, 2014
δεν εχει το PSE με τιποτα??
προσωπικα την παιρνω σπανια διοτι δεν αντεχω τους ρυθμους που γουσταρει... αν δεν την σφυροκοπας 24/7 παθαινει καταθλιψη...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4