Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 5 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Εχω πει γενικα οτι δεν γραφω κριτικες...αλλα επειδη τα στοιχηματα πρεπει να τα πληρωνουμε...να τη λοιπον!Μετα απο τοσα που ειχα ακουσει απο τον απο κατω μου (xo xo xo) ειπα κι εγω να δοκιμασω να δω προς τι τοση φασαρια!

Και οντως τον δικαιολογω γιατι πηγα με μιση καρδια (δεν ημουν και στα κεφια μου).....και εφυγα χωρις τιποτα τελικα!Μα τιποτα ομως!Με εσωσε το οτι το "meeting" ηταν κοντα στο γραφειο...και δεν χρειαστηκε να περπατησω και πολυ επιστρεφοντας!

Μπαινοντας λοιπον...αφου εγιναν οι απαραιτητες συστασεις....το χερακι της αγγιξε το μαγικο σημειο και λεω ωπα...εδω ειμαστε!Δεν εκατσα να πω και πολλα γιατι η διαθεση μου ειχε ηδη αλλαξει...μετα τα βασικα...ηδη πλατσουριζα,βιαστικα κιολας!

Βγαινοντας το μονο που θυμαμαι ηταν δυο απιστευτα βυζια να με κοιτανε κι εγω να ειμαι ετοιμος να χορεψω Ινδιανικο χορο.

Με πολεμικο ρυθμο πηδηξα στο κρεβατι...ενω αυτη κοιτουσε με απορια!Οκ μου λεει...αφου ετσι θες...ετσι θα γινει!Βαφτηκε με τα χρωματα του πολεμου κι αυτη...και επεσε κατευθειαν στο κρεβατι!Χωρις ομως να καταλαβω το πως,μαλλον καταληξαμε σε ανακωχη μιας και η πιπα της ειρηνης ηταν ηδη γεγονος!Αλλο να σας το λεω και αλλο να το ζειτε ομως!Πιο βαθεια δεν γινεται....αυτο θυμαμαι να ειπα!Θα μπορουσα να μην την γαμησω και καθολου.Η γλωσσα της στριφογυριζε σαν τρελη κι εγω νομιζα οτι θα πεταξω!Καποια στιγμη συνηδειτοποιησα οτι μαθαινα στο μουνακι της να σφυριζει...γιατι ειχα ηδη χασει 2 μου δαχτυλα!Απολαυση!Δεν ηθελα να κουνηθω καθολου αλλα λεω δεν γινεται...στοιχημα ειναι αυτο,ειχα ηδη μπει στη διαδικασια να σκεφτομαι του τι θα γραψω....α ρε πουστη Nitro ειπα απο μεσα μου...θα στο χρωσταω αυτο!Χωρις πολλα πολλα...ετσι στα 4 οπως ηταν και "τραγουδουσε"...βρεθηκα πισω της!Λεω δε μπορει...τελικα ειναι αληθεια....ειχε δικιο!Ενιωθα σαν ζωο που κοιτουσε την λεια του!Καποια στιγμη ελαχιστα λεπτα μετα,το μονο που ακουγα ηταν ενα συνεχομενο βογγητο (με μικρα κενα λογω ρυθμου παντα) κι εμενα να "χτυπαω" απο πισω οπως χτυπουσε ο Γουντι γουντι Πεκερ το δεντρο του!Μμμμμμ....ακουσα να λεει....καποιος στο ειπε αυτο ε?Γρηγορα και δυνατα!Ε ναι λεω κι εγω...δεν ηρθα αδιαβαστος.Πρωτη μερα στα σχολεια σημερα!

Οι εναλλαγες δεν ηταν πολλες...λιγο απο πανω,με τις βυζαρες της να δινουν ρεσιταλ χορου μπροστα μου...και μετα οπως η ιδια ζητησε...ξανα στα 4...οπου ετσι ηρθαν και οι "κανονιες"!Εκει νομιζω πως καταλαβα και τον αλλο λογο που ο Azazel με λεει Ινδιανο...η κραυγη μου στο τελος...μαλλον πρεπει να με ηχογραφησω μια μερα!

Της υποσχεθηκα οτι της χρωσταω μια μαχη ακομα...αλλα της ειπα να εχει το νου της...γιατι την επομενη φορα μαλλον θα της την φερω "απο πισω"!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 11, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα