Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 12 10
Citytours
28732
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Να γραψω κι εγω δυο λογια για την Σαμπρινα. Ας αρχισω απο τα θετικα. Η κοπελα ειναι απο την Ουγγαρια, πραγμα που μου ξυπνησε νοσταλγικες αναμνησεις απο την φοιτητικη μου ζωη. Ειναι αρκετα ευχαριστη στην κουβεντα, και η εμφανιση της δεν διαφερει ιδιεταιρα απο τις φωτογραφιες (εχει μια μικρη κρεαοελια στο μαγουλο, και δειχνει λιγο πιο μεγαλη σε ηλικια απο οτι στις φοτο.) Σιγουρα ειναι μια γυναικα που την προσεχεις στον δρομο. Επισης η συνενοηση με το πρακτορειο ηταν ευκολη και γρηγορη. Παμε τωρα στα αρκετα αρνητικα. Η κοπελα αρνειται παααρα πολλα πραγματα, που σε επιπεδο city tour ειναι σχεδον παντα στανταρ. Δεν αφηνει με τιποτα να της βαλεις δαχτυλο, σε καμια απο τις δυο πορτουλες, η πιπα της ενω ειναι "τεχνικη" και υγρη ειναι επισης και αρκετα "επαγγελματικη" και το αποκορυφωμα αρνηθηκε να το κανουμε στα 4 με την δικαιολογεια οτι μπαινει πολυ βαθεια και την ποναει!! Ενταξει να μην κανει a-level το δεχομαι, αλλα ενα απλο doggy-style να το αρνηται ελεος. Τελικα ενω ειχα κλεισει 2 ωρο, εφυγα στην μια ωρα προλαβαινοντας δυο μπαλακια στις στασεις που "βολευαν" την σαμπρινα (ιεραποστολικο με το χερι της να δρα σαν φρενο, και αυτη απο πανω την δευτερη φορα). Μαλιστα για το δευτερο μπαλακι μου ειπε οτι και καλα ειναι δωρο απο αυτην γιατι στην μια ωρα υποτιθεται οτι "δικαιουσαι" μονο μια φορα. (Λες και δεν ηξερα και την θα την πιστευα).
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 08, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών