Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 20 10
Citytours
33442
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το κορίτσι αυτό είναι από Τσεχία,με έκανε εντύπωση γιατί κάνει αυτό το επάγγελμα και όταν την ρώτησα μου απάντησε ότι την αρέσει.Όμως πέραν του ότι βγάζει πολλά λεφτά δεν νομίζω ότι 19 χρόνων κορίτσι να κάνει αυτά που κάνει η ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ.Στα δικά μας τώρα νομίζω ότι τα 10άρια που βάζουν όλοι θα πρέπει να τα σκεφτούν λίγο και να μην περασέρνουν όλους απλά να κάνουν κριτική με αντικειμενικότητα και να σκεφτούν λίγο την τιμή με σχέση με την απόδοση και ότι πηδάνε μια πορνοστάρ η οποία είναι επαγγελματίας μπροστά στις κάμερες ενώ στην πράξη του έρωτα χωρίς κάμερες χάνει την λάμψη της.Όση ώρα είμασταν μαζί την ρωτούσα που είναι οι κάμερες σε πιό σημείο είναι κρυμένες για να την δόσω ενδιαφέρον ώστε να κάνει αυτά που κάνει στα γυρίσματα αλλά από πίπα λίγο το ενδιαφέρον της ενώ στο ανέβασμα του παρτενέρ πολλή καλή διότι όπως σωστά είπαν όλοι είναι στα 22 με 23 και όχι 19,διότι έχει κάνει γύρω στις 10 ταινείες και αυτό δεν μπορεί να γίνει σε ένα χρόνο της ενηλικίωσης της νομιζω.Πάντως πέρασα καλά δύο ώρες και γνώρισα από κοντά την Αντσέλικα την φίλη της η οποία οι φωτογραφίες την αδικούν και γι΄αυτό δεν την προτιμούν ενώ από κοντά είναι ένας άγγελος πιστέψτεμε και την έβγαλα φωτογραφία για να την δείξω σε έναν φίλο που την απέρριψε από την φωτογραφία που έβλεπε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 03, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών