Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 12 10
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καλησπερα παιδες. Σημερα το πρωι ξανασυναντησα το κοριτσι. Εχω παει ηδη αρκετες φορες μαζι του και η σχεση μας ειναι πολυ παραπανω απο φιλικη πια. Σημερα ηταν λιγο απομακρη και στεναχωριμενη (τους λογους τους εχω αναφερει ηδη σε συγκεκριμενο thread) αλλα δεν την εμποδησε αυτο καθολου στην συνεχεια να με ξεπατωσει! Σημερα αποφασησε να με τελειωσει με πιπες! Και κανει μια πιπα αλλο πραγμα ρε παιδες! Βαθια, υγρη και περιεργη συναμα! Στα πρωτα 15 λεπτα δεν με αφησε να κανω τιποτα. Τον ειχε βαλει στο στομα και του εδωσε και καταλαβε. Σε 15 λεπτα τα ειχε παρει κι ολας στο προσωπο. Παμε ντουζακι και μετα στο κρεβατι, χαλαρωμα, μασαζ και κουβεντουλα για 10-15 λεπτα. Ξαφνικα με γυριζει και τον ξαναβαζει στο στομα! Ωπα λεω κοριτσι. Εγω να μην κανω κατι? και μου γυριζει 69. Εδω ειμαστε τωρα λεω. Παμε Κομαντο. Μετα απο 2 λεπτα ερχεται ο πρωτος σπασμος στο κοριτσι. Αμεσως δευτερος, τριτος και χανω τον λογαριασμο. Την τρελαινει το γλυψιμο και το ξερω αυτό. Λεω “ωπα κοριτσι. Φτανει η πιπα. Παμε παρακατω”. “Κατσε όπως εισαι και μην κουνιεσαι” μου λεει. Της αρεσει πολύ το γλυψιμο ειπαμε. Το αποτελεσμα ηταν να παρει και τα δευτερα στο προσωπο. Κοριτσι τι εγινε σημερα? Αποφασησες να με ξεκανεις μονο με πιπες τις λεω? Παλι ντουζακι και ξανα στο κρεβατι. Χωθηκε στην αγκαλια μου, κουβεντουλα και συναμα να μου χαιδευει τον “Μαρκο”. Μολις τον ξαναειδε ορθιο ξανα στο στομα! Λεω “ωπα μεχρι εδώ οι πιπες. Τωρα παμε γι αλλα”. Το τι επακολουθησε αφηστε καλυτερα. Στο πατωμα, στο ορθιο, στα τεσσερα και στο τελος ιεραποστολικο με γλωσοφιλο ταυτοχρονα και τελειωμα στο στηθος. Και ηταν μονο 12 παρα τεταρτο! Τα ειπαμε λιγο ακομα και αποχαιρετηστηκαμε δινοντας ραντεβου εάν ξαναμπορεσω μεχρι την Κυριακη που φευγει η στο επομενο tour της στις 15 Δεκεμβριου όπως ειδα το προγραμμα στο κινητο της. Αυτά μαγκες εν ολιγης και ελπιζω να σας βοηθησα οσο μπορουσα. Για μενα αυτό το πλασμα είναι απαιχτο και τουλαχιστον ένα 2ωρο κάθε φορα που θα ερχεται Ελλαδα θα το τιμαω. Τα αξηζει τα φραγκα του και με το παραπανω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 09, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών