Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 13 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Jessica λοιπόν και είπα να δοκιμάσω μιας και ακούγονταν πολύ καλά λόγια από τιμημένους του φόρουμ Γερο-μύστης

Με υποδέχτηκε στο γνωστό παραλιακό,σε μια (oh là là) junior suite Κουλ
Καλή επένδυση όταν ζητάς και τα ανάλογα ποσά. Μέτρησε πολύ Μεγάλο χαμόγελο
Σαν χάνος εγώ χάζευα τον χώρο Σπασίκλας καθώς δεν είχα ξαναμπεί σε σουίτα στο εν λόγω ξενοδοχείο.

Φορούσε τη στολή μαθήτριας που έχει στις φωτογραφίες,όπως της είχα ζητήσει.
Αφού της εξήγησα πως ήρθα πλυμένος-μπανιαρισμένος και δε χρειάζεται να μπω για ντους πέταξε ένα απλό ΟΚ ενώ καθόταν στα 2 μέτρα μακριά μου.
Της λέω που το κατάλαβες,αφού δεν ήρθες κοντά να με μυρίσεις. Προς θεού,μου λέει, δε πρόκειται να σε αμφισβητήσω,σε πιστεύω. Εμμμμ
Επιτηδευμένη ευγένεια; Εμμμμ Όπως στα ακριβά ξενοδοχεία όπου όλοι γίνονται χαλί να τους πατήσεις λόγω του ότι δίνεις ένα σκασμό λεφτά;
Όπως και να'χει ωραίο είναι μια στο τόσο να σου φέρονται έτσι.

Από τη στιγμή που το πρόσωπο δε φαίνεται σχεδόν καθόλου στο προφίλ της,οι επιλογές που μπορώ να βάλω στο "Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν" αφορούν μονάχα το σώμα.
Στο πρόσωπο είναι η αλήθεια τα χαλάμε για μένα.Ελαφρώς σπασμένο Λύπη Δείχνει για εικοσιοχτώ με τριάντα,μαυρισμένο,η φράντζα στο μέτωπο δε με τρελένει,το υπόλοιπο μαλλί που το είχε σε δυο κοτσίδες ΟΚ,συμβάδιζε με την αμφίεση της μαθητριούλας(η οποία έκανε το 2ο μεταπτυχιακό της).
Διαθέτει πολύ όμορφα μπλε μάτια πάντως.

Το σώμα είναι τούμπανο. Μαυρισμένο από πάνω εως κάτω,σφιχτό,πέτρα κοιλιακοί με ένα πολύ φανταχτερό πίρσινγκ αφαλού.Βυζί φτιαχτό,όχι το τέλειο αλλά όχι και άσχημο σε φυσικότητα,πολύ καλή δουλειά για φουσκωμένο.
Κώλος ολοστρόγγυλος,στο ύψος του. Με μια λέξη Α Ψ Ο Γ Η. Αν δεν είχε και τα ταττού(ένα μεγάλο σπουργίτι μπροστά δεξιά χαμηλά και ένα μικρό διαβολάκι πάνω ψηλά στο δεξί κωλομέρι) προσωπικά για μένα θα ήταν ακόμα καλύτερο.

Όπως ήταν ντυμένη με τη στολή(την οποία δεν την έβγαλε μέχρι να της πώ εγώ) ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και πήγε να με καβαλήσει.Επειδή δε μου αρέσει σαν ιδέα,την βάζω πλάι και πλακωνόμαστε στα βαθιά γλωσσόφιλα όπου αυτή πάλι έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα.Πολύ βαθιά όμως λέμε.ΛαρυγγωτάΓλώσσα Ξεκίνησε την πίπα μετά από λίγο που της έκανα νόημα.Και εκεί μιλάμε για πολύ deep throat,να κάνει κινήσεις επίτηδες για να πνιγεί,σε μιά φάση όμως άρχισα να πονάω γιατί ήτανε πολύ aggresive η πίπα της(μείον ένας πόντος από εκεί).Τη ρωτάω μπας και έχει κανα πίρσινγκ στη γλώσσα της;(αν κ θα το'χα καταλάβει στο φιλί βασικά) Χμμμ; Αφότου πήρα μια αρνητική απάντηση και της είπα λίγο να κόψει ταχύτητα συνεχίσαμε σε πιο αργούς ρυθμούς,πάντοτε μέχρι βαθιά όμως.

Την ξαπλώνω κάτω και αφότου της αφαίρεσα το κόκκινο εσώρουχο,κρατώντας πάντοτε τη φούστα,ήρθα αντιμέτωπος με το πιο καθαρό μουνί που έχω δει ποτέ στη ζωή μου Μεγάλο χαμόγελο Όπως και η κωλοτρυπίδα.Γυαλί!!! Ούτε σπυράκι από το ξύρισμα,τι στο καλό.Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.Το χάζευα για λίγο και με έβαλε σε σκέψεις διότι έχω ένα κόλλημα και γενικά δε συνηθίζω να γλείφω στο σπόρ,μαλακία μου Μαλακία
Τελοσπάντων,εγώ έχασα.Τώρα σιγά μην πάω να ξαναδώσω τριακόσια ευρώ επειδή κώλωσα να της κάνω γλυφομούνι Money Mouth

Μπαίνω μέσα της και ξεκινάει το παιχνίδι.Αυτή έφερνε ενωμένα τα βυζιά της και με καύλωνε ακόμα πιο πολύ.
Επειδή θυμόμουν τα λαρυγγωτά γλωσσόφιλα που είχαμε ανταλλάξει λίγο πριν,έτσι όπως είναι αυτή ξαπλωμένη τη σηκώνω και τη φέρνω μπροστά μου να κοπανιόμαστε σαν τρελοί και ταυτόχρονα οι γλώσσες μας να έχουνε γίνει κόμπος.
Λόγω του πολύ έντονου ρυθμού της λέω να κατέβει απ'το κρεβάτι για να τελειώσω στο πρόσωπό της.
Μετά από την πρώτη πολύ μεγάλη ρανίδα σπέρματος που της έριξα η οποία πέρασε ξώφαλτσα απ'το μάτι της,βάζει τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της Θυμός για να γλυτώσει το υπόλοιπο χύσιμο στη μάπα.Μείον ένας πόντος και από εδώ.

Μπαίνω για ντουζ στο μαρμάρινο μπάνιο,το οποίο παίζει να ήτανε και ίσα με δεκαπέντε τετραγωνικά και θύμιζε το πανάκριβο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα επί της Βασιλέως Γεωργίου.
Αφού μόνο φωτογραφία που δεν έκατσα να βγώ ο χωριάτης για να την ανεβάσω σε κανα social media μετά Σπασίκλας λολ

Τα αγγλικά της είναι άριστα και η επικοινωνία είναι η καλύτερη δυνατή.
Αφού πέρασε πολύ γρήγορα η ώρα στο σόσιαλ τάιμ δε προλαβαίναμε και δεύτερο γύρο,έτσι της έδωσα μια πίπα που τι πήγε και έκανε η τύπισα;Την στιγμή που τελείωνα έφερε με βία από μόνη της το στόμα της τέρμα βαθιά και ακουγόταν δυνατά ο ήχος από το πνίξιμο.Σηκώνει το κεφάλι της και τα'χε πιεί όλα,με τη μία.Ούτε δευτερόλεπτο δε τα'φησε στο στόμα της Γλώσσα
Βέβαια όπως είχε γράψει κάποιος σε ένα σχόλιο στην προηγούμενη κριτική της "με τόσα λεφτά θα έπρεπε όχι μόνο να τα πίνει, αλλά να τα κάνει και γαργάρες" Μεγάλο χαμόγελο

Πιστεύω πως ακόμη και η ίδια γνωρίζει ότι το ποσόν που ζητάει στις μέρες μας είναι αστρονομικό,γι'αυτό και φροντίζει να παρέχει κατά κάποιο τρόπο premium υπηρεσίες προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Ωστόσο δε θα ξαναπήγαινα γιατί εκτός του ότι είμαι πιο πολύ ρωσσοπιπινοφάν, τα τριακόσια τα θεωρώ τραγικά πολλά.

"Δώστε μου τις πολυτέλειες της ζωής και μπορώ να αντέξω χωρίς τα αναγκαία" είχε πει ο αμερικανός αρχιτέκτονας Frank Lloyd Wright.
Ωραίες είναι κ οι πολυτέλειες αλλά και το βρώμικο απ'την καντίνα μια χαρά τρώγεται αμα πεινάς.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 30, 2014
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν