Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 2 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ο Axl Rose τραγουδούσε στο ντεμπούτο άλμπουμ των Guns N'Roses "Well, well, well you just can't tell .Well, well, well my Michelle"
Έτσι και εδώ δεν ήξερα τι να περιμένω από τη Μισέλ,άλλη μια κοπέλα με φουλ φωτοσόπ όπως έχει στείλει το γραφείο στο παρελθόν; Εμμμμ
Ή όπως έλεγε και ο αγαπητός Forrest Gump "Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get" Γερο-μύστης
Το ξενοδοχείο στη γνωστή κωλοπεριοχή αλλά το είχα συνδυάσει στο μυαλό μου πως αν δε μ'άρεσε η κοπέλα θα την έκανα για κανα στούντιο που πέφτουν και σχετικά κοντά.Δε χρειάστηκε Χαμόγελο Συγκρίνω ανόμοια πράγματα βέβαια αλλά καταλαβαίνετε πως το εννοώ.

Με υποδέχθηκε με ένα μαύρο ολόσωμο διχτυωτό,εντυπωσιακό μεν,αλλά δε με άφηνε να καταλάβω και πολλά στην αρχή.Το ύψος(1.70) και το βάρος συμφωνούν με το προφίλ(άντε και για μια φορά επιτέλους). Η κοπέλα έχει επίσης πολύ ωραία οδοντοστοιχία και χαμόγελο κάτι που δεν δίνω βάση συχνά αλλά όταν το βλέπεις μπροστά σου,ε όσο να'ναι μετράει.Αν και ένιωσα λίγο άσχημα για το δικό μου χαμόγελο σ'εκείνη τη φάση Γλώσσα

Επειδή όπως είπα και πριν το είχα πολύ ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγω,της αφήνω τα χρήματα στο τραπέζι και της λέω για μία ώρα σωστά δεν είναι αυτά; Ναι σωστά τόσο είναι αν κάτσεις μία ώρα,απαντά. Το ελπίζω να κάτσω για τόσο της λέω και να μη χρειαστεί να φύγω νωρίτερα.
Εξαρτάται από το αν είναι καλό το σέρβις ή όχι Γλώσσα Μου φαίνεται έτσι θα πρέπει να της φοβερίζουμε με τρόπο για να παίρνουμε καλή εξυπηρέτηση Μεγάλο χαμόγελο

Μπάνιο δε χρειάστηκε να κάνω,είχα πάει λουσμένος,της το ανέφερα και όλα κομπλέ.
Ξαπλώνουμε στο κρεβάτι και όπως πάω να την πιάσω μπροστά,νιώθω τους κοιλιακούς της που είναι πέτρα Κουλ Κάτσε γιατί δεν παίζει αυτό το σκηνικό,τουρίστρια που να είναι τούμπανο δεν έχω ξαναδεί.Οι μισές που έχω συναντήσει είναι χλαπάτσες και οι άλλες μισές απλά αδύνατες.
Είναι χορεύτρια(όχι αισθησιακή) όπως μου είπε και όταν τη ρώτησα πόσα χρόνια πάει γυμναστήριο μου απάντησε πως δεν είναι από το γυμναστήριο αλλά από την γενική ενασχόληση με τον χορό.Το μοναδικό μείον που μπορώ να βρώ είναι το στήθος που δεν είναι c cup αλλά σχεδόν 2άρι και η απουσία πίρσινγκ στον αφαλό Λύπη ΟΚ με αυτό έχω κόλλημα.
Καθώς έβγαλε το διχτυωτό επιτέλους ηρέμησα,φοβόμουν μην είχε τίποτα εγκαύματα πρώτου βαθμού από κάτω, γιατί πολλά κάλυπτε το άτιμο και δεν είχα ιδέα μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Με τέτοιο χαμόγελο και καθαρό πρόσωπο ευχαρίστως και έχωσα τα μούτρα μου για να πέσουν τα γλωσσόφιλα που έδινε με πάθος Μεγάλο χαμόγελο
Κατόπιν ξεκίνησε μια πολύ ωραία πίπα που έδειχνε να θέλει να το πηγαίνει και λίγο σε deep throat κατά καιρούς.
Μπόλικο σάλιο και θόρυβος που έχω ξαναπει πως μ'αρέσουν στο στοματικό.
Όσο άρχιζε να ανεβάζει στροφές της το κόβω γιατί δεν ήθελα να τελειώσω τουλάχιστον τη πρώτη φορά από τόσο νωρίς.

Παίρνει ένα προφυλακτικό,από τα κόκκινα που έχουν ραβδώσεις και μπιμπίκια πάνω Money Mouth ωχ ρε γαμώτο,μπας και έχεις κανα άλλο τη ρωτάω.
Μόνο αυτά μου λέει Λύπη σόρρυ.Με ένα βλέμμα σα να έλεγε "μη με μαλώσεις σε παρακαλώ.."
Εντάξει τι να κάνουμε λέω από μέσα μου,θα πορευτούμε μ'αυτό.
Έχει μεγάλα μουνόχειλα αλλά ευτυχώς δεν είναι κρεμασμένα όπως γίνεται συνήθως όταν υπάρχει excess skin εκεί κάτω.
Κλασσικά ανάσκελα αυτή και αρχίζουμε.Το κορμί από μπροστά είναι χάρμα οφθαλμού,αχ να'χε και βύζο τι θα γινότανε Γλώσσα
Τη γυρνάω γιατί δεν ήθελα να τελειώσω πριν τη δοκιμάσω στα τέσσερα.
Πέτρα και ο πωπός.Ξαφνικά άρχισε να πετάει κάτι ψεύτικα βογγητά.Της πατάω ένα σσσςςςςςςςςς!!!!Και αμέσως σώπασε Μεγάλο χαμόγελο
Μας αρέσει όταν κάνετε ότι μπορείτε για να μας ικανοποιήσετε,ΔΕΝ μας αρέσει όταν κάνετε ότι ικανοποιήστε.Έτσι τουλάχιστον.
Τη φωνάζω να φέρει το στόμα της να τελειώσω,της τα ρίχνω μέσα,καθώς σπρώχνω και το κεφάλι της δυνατά προς το μέρος μου.Δεν είπε τίποτα,τουλάχιστον όχι μπροστά μου,σηκώθηκε στο μπάνιο και τα'φτυσε.

Στο social time μου έδειξε φωτογραφίες από τη δουλειά της ώς χορεύτρια Κατσικογάμης Και ορισμένες που είχε κάνει για καταλόγους για αθλητικά ρούχα
Δήλωσε καινούρια στη δουλειά,δεν το'χω ψάξει αν έχει περάσει από άλλο γραφείο.Είπε πως μετά από αυτό το τουρ έχει σκοπό να γυρίσει πίσω στην Ουκρανία στην κανονική της δουλειά.Απέφυγα να ρωτήσω γιατί και πώς της προέκυψε το τούρι.

Επειδή πήγα άγρια χαράματα και ήμουν κουρασμένος,συν ότι σκεφτόμουν πως τα προφυλακτικά που είχε με τις ραβδώσεις με κάναν και αισθανόμουν άβολα,προτίμησα ο δεύτερος γύρος να κλείσει κάνοντας μου στοματικό εως ότου να τελειώσω,ενώ παράλληλα χούφτωνα το κορμί της.
Πάλι της πάτησα το κεφάλι με δύναμη στο τελείωμα Μεγάλο χαμόγελο Πάλι καλά που the customer is always right και δεν άκουσα τίποτα από πλευράς της.

Συνολικά καλή εμπειρία,αν κρίνουμε και από την εμφάνιση που λείπει το (τόσο πολύ)φωτοσόπ που μας έχει συνηθίσει το γραφείο(γκρεμίστηκε κανας φούρνος; Χμμμ; ) και η επαγγελματική στάση της κοπέλας γιατί στο κάτω-κάτω πελάτες είμαστε,τόσα δίνουμε,πρέπει να μας αντιμετωπίζουν με ευγένεια και σεβασμό.Και χωρίς μα και μού Γλώσσα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 24, 2014
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν