Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 75 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
καλησπέρα

παλια συνάντηση (προ μηνων) με την cinzia στο lacoba.

αρχικα ειχα κανονησει συναντηση με την nicole αλλα μου ειπαν απο το γραφειο ότι κάτι έτυχε (προφανως ο προυγούμενος συνάδελφος την κρα΄τησε παραπάνω) και με ρωτησαν αν ειναι οκ να έρθει η cinzia όπου και είπα οκ μέσα στην καβλα μου.

δεν μπορω να πω οτι το μετανιωσα παρολο που δεν ειναι το στιλ μου (λεπτη και ψηλη ξανθια, προτιμώ τις μελαχρινές ποιο petite)

η cinzia ηρθε λιγο νυσταγμένη, αλλα΄πολύ προθυμη να με ικανοποιήσει. ο πάγος δεν μπορω να πω πως έσπασε και πολύ, αλλα΄νιωθαμε σχτικα άνετα. η πίπα της θα έλεγα επαγγελματική, χωρις deep και φτυσιματα, αλλά καθετε με τισ ώρεσ και περιιέτε πολύ καλά όλη την περιοχη με υπομονή.

στο γαμηση καβαλει πολύ καλα reverse και όλα, και αντεχει το δυνατο σφυροκόπημα χωρισ πολλά μα και μου.

πιστευω πως αν η συναντηση ειχε γίνει ποιο οργανωμένα (το ηξερε δηλαδη) και δεν ηταν κουρασμένη τοσο θα ηταν μια πολύ καλύτερη εμπειρια

αν θα την ξαναέβλεπα, ίσως γιατι μου εχει μεινει καψουρα με την νικολΧαμόγελο που θέλω να γνωρίσω

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 06, 2014
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέλος
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαρτίου, 2014
200 για 1 ώρα κ χωρίς anal??Πολλά δεν είναι?? Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
08 Μαρτίου, 2014
Η καλή περίπτωση που κολλάει με την κριτικηΧμμμ;
09 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλημερα, προσεφερε αναλ, απλά δεν το δοκίμασα, θεωρω πως η κοπέλα ειναι καλή περίπτωση και οτι το κατέχει και προσπαθει, απλά ισψς να μην ήταν η μέρα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3