Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 8 10
Citytours
24082
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
...κριτικη για συναντηση που εχει γινει αρκετο καιρο πριν αλλα μπαινει ενεκα της επανεμφανισης της κοπελας στην αθηνα...
...λοιπον ειναι ισως απο τις λιγες για τις οποιες η πλειψηφια των κριτικων αφενως συγκλινουν αφετερου ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα..
..ετσι λοιπον εχουμε...απο εμφανιση ειναι ακριβως οτι φαινεται στις φωτο...ειδικα στο σωμα ειναι Α-ΨΕ-ΓΑ-ΔΙΑ-ΣΤΗ..κραταω μια επιφυλαξη διοτι εχω καιρο να δω την κοπελα και ισως κατι να εχει αλλαξει...
...σε υπηρεσιες κανει τα παντα ολα (περιλαμβανομενου πρωκτικου)και με εξαιρετικη διαθεση εξαιρετικες επιδοσεις επισης...το κορμι μαλιστα την βοηθαει στα στησιματα...γενικα η κοπελα ειναι για καθρεφτη..και θα μπορουσε να ειναι 10αρι..συμπεριφορα πολυ καλη,συννενοηση ευκολη....γιατι λοιπον το αλλα;
....διοτι οπως προανεφεραν οι συναδελφοι(με καποιοα διαθεση υπερβολης ισως),η κοπελα σου βγαζει κατι σε νταλικιερη...οχι μονο απο φωνη αλλα και απο τοστυλακι της..πιθανα αυτα ειναι γουστα αλλα προσωπικα ενω μου αρεσουν οι pse καταστασεις θα ηθελα να ειχε και λιγο περισοτερο ναζι.....επισης φαινεται σε μεγαλο βαθμο λιγο ψευτικη στην στην υποκριτικη.....οχι κομοδινο (το αντιθετο)..αλλα ρομποτακι...σαν να λειτουργει βαση manual..
...επισης στα μειον ισως η τιμη...200ε σε δικο της χωρο....
...αν λοιπον σε καποιον αρεσει το συγκεκριμενο στυλακι και διαθετει χρηματα η κοπελα πραγματικα αξιζει...διαφορετικα....
...λοιπον ειναι ισως απο τις λιγες για τις οποιες η πλειψηφια των κριτικων αφενως συγκλινουν αφετερου ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα..
..ετσι λοιπον εχουμε...απο εμφανιση ειναι ακριβως οτι φαινεται στις φωτο...ειδικα στο σωμα ειναι Α-ΨΕ-ΓΑ-ΔΙΑ-ΣΤΗ..κραταω μια επιφυλαξη διοτι εχω καιρο να δω την κοπελα και ισως κατι να εχει αλλαξει...
...σε υπηρεσιες κανει τα παντα ολα (περιλαμβανομενου πρωκτικου)και με εξαιρετικη διαθεση εξαιρετικες επιδοσεις επισης...το κορμι μαλιστα την βοηθαει στα στησιματα...γενικα η κοπελα ειναι για καθρεφτη..και θα μπορουσε να ειναι 10αρι..συμπεριφορα πολυ καλη,συννενοηση ευκολη....γιατι λοιπον το αλλα;
....διοτι οπως προανεφεραν οι συναδελφοι(με καποιοα διαθεση υπερβολης ισως),η κοπελα σου βγαζει κατι σε νταλικιερη...οχι μονο απο φωνη αλλα και απο τοστυλακι της..πιθανα αυτα ειναι γουστα αλλα προσωπικα ενω μου αρεσουν οι pse καταστασεις θα ηθελα να ειχε και λιγο περισοτερο ναζι.....επισης φαινεται σε μεγαλο βαθμο λιγο ψευτικη στην στην υποκριτικη.....οχι κομοδινο (το αντιθετο)..αλλα ρομποτακι...σαν να λειτουργει βαση manual..
...επισης στα μειον ισως η τιμη...200ε σε δικο της χωρο....
...αν λοιπον σε καποιον αρεσει το συγκεκριμενο στυλακι και διαθετει χρηματα η κοπελα πραγματικα αξιζει...διαφορετικα....
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Η κυρια την δουλια της κανει και οπως ειπες την κανει καλα !!!
Btw ολες Ρομποτικα δουλευουν φιλε και ειναι φυσικο οταν γαμιουνται με 10 την μερα .
Την Καλημερα μου .
#να τα λέμε και αυτά
Οι τιμές στριποκωλόμπαρου αυτές που έγραψε ο ΝΙΤRO.
Κι ο BABY όμως έχει δίκιο,τα τιμάει και με το παραπάνω η Καρίνα.
Περκετι πραγμα !!!