Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 1 10
Γενική βαθμολογία

3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
ΣΥΓΝΩΜΗ στα παιδιά του forum για την διάλεχτο που χρησιμοποιώ αλλά ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ .....ΕΝΑ ΠΡΕΖΑΚΙ και μισό είναι....
μεσα στη κοκα είναι ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο τσαμπα για την κοκα... Μου ζήτησε ΚΟΚΑ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ) για να το κάνουμε ΑΚΑΠΟΤΑ ΟΛΑ για όλο το βραδυ με 200€ (30€ plus στο ραντεβού μας)...
ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΔΩ (στριπτιζου στην ΕΛΒΕΤΙΑ)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2014
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
C
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2014
εχω παει με πολλές κοπέλες αλλά αυτη η λευκορωσίδα ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.... ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΜΗ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΜΩΣ & ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ
C
Constan
11 Φεβρουαρίου, 2014
πάμε στοίχημα ότι την έκανες φίρμα
11 Φεβρουαρίου, 2014
Σωστός άν καί θα έπρεπε να την πείς να πάει καί καμμιά βόλτα απο Ο.ΚΑ.ΝΑ. ΛύπηΛύπη !!
11 Φεβρουαρίου, 2014
Τελικά την γάμησες? γιατί διαβάζω..φιλί με γλώσσα,πίπα χωρίς προφυλακτικό,πρωκτικό...Τώρα δεν θέλω να δικαιολογήσω την κοπέλα,αλλά σχεδόν όλες στην ίδια φάση είναι.Πως νομίζεις ότι την βγάζουνε ?? Όλοι οι πελάτες είναι γυμνασμένοι και όμορφοι ???? Η μαλακία έιναι ότι αν το ΄χει σύστημα,σκέψου πόσα γαμήσια ακάποτα έχει κάνει και τι μεταφέρει..Εδώ είναι το πρόβλημα και όχι στην κόκα !!!
11 Φεβρουαρίου, 2014
Τελικά εγινε το ραντεβου Χμμμ;
11 Φεβρουαρίου, 2014
Με συνχωρις τυπε μου αλλα θα πω την αποψη μου!Βλεπο στις υπηρεσιες...φιλι βαθυ με γλωσσα...χυσημο στο στομα...κτλ...Τα αρνητικα οτι σε ρωτησε για ουσιες και πιστευω ευγενικα απαντησες οχι!Επισης 300 ευρο για ολη νυχτα,...σπανιο...Αλλο αρνητικο η επεξεργασμενες φοτο...!!λογικα θα ηταν απο κοντα ελεος...Λογικα ενα αρρωστο πλασμα ειναι...πες οτι σε χαλασε η εμφανηση...που αν σε χαλαγε ουτε θα φιλαγες ουτε θα την αφηνες να τον παρει ακαποτα......Μηπος σε χαλασε που σε ρωτησε για το αν εχεις ουσιες....Χμμμ; και εκει παλυ μπορει να ειδε αλανι....και σε ρωτησε...δεν νομιζο να σουβαλε με το ζορι να παρεις κατι...χαχαχα Δεν καταλαβα γιατι τοσο κραξιμο....Μηπος σουκανε κατι αλλο και δεν μας Χμμμ;το λες....Αν ειναι μονο οτι εγραψες εισαι απαραδεχτος!!!!!!!!
13 Φεβρουαρίου, 2014
μετά το ξενέρωμα που "έφαγα" & βλέποντας τα σχόλια των παιδιών στο σάιτ....έχω να πω ότι οι "βαθμοί' ήταν κάτω από την σύχνιση της επιστροφής.... όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...όποιος είναι αγαπούλας , οκ... κανένα πρόβλημα... Ο νοών...νοείτω guys... δεν είμαστε ..... αμερικανακια ..... για καποιους θα ειναι ΘΕΑ , για μενα (που btw είναι η 1η κριτική & ΜΑΛΙΣΤΑ στα ξημερώματα) ήταν ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ......
Στους συναδερφους, που "γουσταρουν" αυτά, τους ΕΥΧΟΜΑΙ .... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...
Όσο για το rate, ήταν στο timing (όπως είπα παραπάνω)του ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ, (είναι ΔΩΣΤΕ .. ΜΥΤΗ.. να περάσουμε καλά)...
Καλό σας βράδυ & να ... προσέχετε..... Εκτος, αν σας αρέσει αυτό....Τότε ΒΟΥΡΡΡΡΡ στο ψητό... ΣΟΡΡΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ....
Όσον αφορά τα φθηνά "overnight", μάλλον δε σας έχει τύχει, να πάτε σε rdv με 2-3 ποτάκια & η τυχάρπαστη να νομίζει ότιεχετε .... κρυολογήσει....
Προς ΟΛΟΥΣ .... είμαι 40.... ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ αυτό ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ... Για άλλους θα είναι καλό... και εγώ μαζί σας ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.... Ε Π Ι Λ Ο Γ Η σας ΤΥΠΟΙ.... Καλό βράδυ να έχετε ....
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ
C
Constan
13 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

το ξερω φίλε.... Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
C
Constan
13 Φεβρουαρίου, 2014

ΣΩΣΤΟΣ, αλλα υπαρχει ΟΚΑΝΑ στο Μινσκ που "ζει" ή στην ελβετία στα στριπτιζαδικά που "δουλεύει"?
C
Constan
13 Φεβρουαρίου, 2014

εδωσα 150€ Μ Α Λ Α Κ Ι Α
C
Constan
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2