Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 4 10
Citytours
6256
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η συνάντηση έγινε μεσημέρι, σε διάλειμμα από τη δουλεία. Το πρακτορείο ήταν κάτι μεταξύ κωμικού και αντιεπαγγλματικού. Στην αρχή μου είπαν λάθος ξενοδοχείο, το διορθωσαν ενω πήγαινα εκεί και αφού τελικά έφτασα στο σωστό, άργησαν να μου στείλουν το δωμάτιο για δέκα λεπτά.
Η συνάντηση όμως με αποζημίωσε. Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, όπως ακριβώς στις φωτογραφίες. Βγάζει μια αθωότητα που μου εφτιαξε τη διάθεση. Πήρα εγω όλες τις πρωτοβουλίες και οδηγούσα τη φάση και περάσαμε τέλεια. Επίσης φάνηκε να είναι δεκτική και σε λίγο πιο αργία παιχνίδια, αλλά χωρίς υπερβολές από πλευράς μου λόγω της πολύ gfe ατμόσφαιρας. Στην κουβέντα τα αγγλικά της είναι σε βασικό επίπεδο, οπότε δεν το επιδιώξα. Αλλά δεν είχε μείνει και πολύς χρόνος. Δεν ξέρω πως είναι αν πάτε περιμένοντας από εκείνει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Από την άλλη, αν έχοντας μπροστά σου την συγκεκριμένη δεν σου γεννηθεί η επιθυμία να οδηγήσεις εσύ απο την αρχή ως το τέλος, ίσως κάτι προσεγγίζεις λάθος. Σκέφτομαι να την ξαναδώ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιανουαρίου, 2014
Συγγνωμη αλλα θα συμφωνησω με τον κυριο που εγραψε την προηγουμενη κριτικη . Κομοδινο .
ΚΟΡΚΟΔΙΛΟΣ
29 Ιανουαρίου, 2014
Και γιατί πιστεύεις ότι με ενδιαφέρει αν θα συμφωνήσεις ή όχι, ή ότι πρέπει να σε συγχωρέσω που διαφωνείς; Εγώ λέω ότι πέρασα πολύ καλά και μοιράζομαι την εμπειρία μου. Στην πραγματικότητα, το ζήτημα είναι να βρει ο καθένας με ποιού τις κριτικές τείνει να συμφωνεί συνήθως και με ποιού τείνει να διαφωνεί (ενδειξη ότι έχουν πάνω κάτι ίδια γούστα) και αυτές να αξιοποιεί ως οδηγό.
C
Colibri
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2