Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 4 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετα απο αναμονη 30'άνεβηκα στο δωματιο.Πρωτη εντυπωση οτι εχει κορμαρα..ψηλη με βυζια να πιεζουν το φορεμα.Στο προσωπο δεν εντυπωσιαστηκα οπως στις φωτο.Ισως γιατι ηταν αβαφη.Καλουτσικα Αγγλικα συνενοεισε ανετα και αυτο σπαει τον παγο απο την αρχη.Θα την προτιμουσα πιο μαυρισμενη..γιατι ηταν αρκετα λευκη για τα γουστα μου.
Ευχαριστη κοπελα με γελια και πολλες ερωτησεις για την Ελλαδα και ειδικα για καλοκαιρινες διακοπες.
Στα του κρεβατιου..αρκετα καλη πιπα,εδειχνε να της αρεσει αυτο που κανει καθως απο ξαπλωμενος το γυρισα στο ορθιος μετα στο γονατιστος στο κρεβατι και εκει αυτη..να γλυφει και να ρουφαει ασταματητα βγαζοντας παραλληλα και μικρα μουγκριτα καθως τα δαχτυλα μου εξερευνουσαν τις τρυπες της κατω και πανω χωρις να δυσανασχετησει.Μετα στα 4 που ειναι η αγαπημενη μου σταση και επειδη ειχε αρχισει η κουραση να κανει τα πρωτα της σημαδια και θαχαμε "υποστολη σημαιας"την εβαλα εξω απο το κρεβατι να στηριζεται με την κοιλια στην ακρη του κεβατιου με το μισο σωμα πανω στο κρεβατι και τα ποδια κατω,οπου επεσαν τα τελευταια σφυροκοπηματα με 2 δαχτυλα στον πολυ ωραιο κωλο της.
Γενικα ειναι μια κοπελα του 8-8.5 και τα 200 που δινεις δεν τα σκεφτεσαι οταν κλεινεις την πορτα αποχωροντας.
Λιγο κακη εντυπωση μου κανανε οι πολλες πετσετες που ηταν πεταμενες στα πλακακια του μπανιου αλλα και μεσα στο δωματιο σε καρεκλες και σε εκεινο που βαζουμε την βαλιτσα(ειδικα σε αυτο πρεπει να ειχε πανω απο 10!!!)Επισεις δεν μου αρεσε η μορφη του μουνιου της γιατι τα προτιμω λιγοτερο"παραγεμισμενα"Μεγάλο χαμόγελοαλλα αυτο ειναι προσωπικο κολλημα.
Συμπερασμα..ναι αξιζει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 02, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
ΔΜ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2013
Ρε φιλέ καλά τα λες και άμα σου άρεσε σε κανέναν δεν πέφτει λόγος Γερο-μύστης , αλλά στα 200 χωρίς πίσω πόρτα και για μια ώρα μόνο δεν είναι λίγο πολλά ...Χμμμ;
06 Μαρτίου, 2014
Δεν καταλαβα..200 με πισω πορτα λιγο χλωμο το βλεπω.Δεν βλεπω πολλες στα 200 να εχουν και full service..εδω αλλες θελουν 50ε για cif-cim!!!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 10728
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2