Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 3 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τρογώμουνα των τελευταίο καιρό,είχα αρχίσει και βαριόμουνα και με την κυρά,με πολλά προβλήματα καθημερινότητας,αλλά και άφραγκος το αίμα του πουτανιάρη όμως έβραζε,και όποτε μπορούσα χωνόμουνα στα site των έσκορτς και έκανα το μπανιστήρι μου,αλλά όπως εγραψα πριν λεφτά δεν παίζουν,οπότε των τελευταίο καιρό έδινα την εντύπωση του προβληματισμένου,και κακοδιάθετου,στην κοπέλα μου και εκείνη με ανακούφισε χρηματικός διοτι αυτός ο προβληματισμός και η κακή διάθεση είχαν προκύψει απο οικογενειακά προβλήματα οικονομικής φύσεως,ομολογώ οτι δεν είναι καθόλου τίμια η συμπεριφορά αυτή,και πάω ως προς των ωρισμο μουνόπανο,αλλά για αυτούς που με ξέρουν ανέφερα οτι το αίμα του πουτανιάρη έβραζε,για τα δικα μου τα δεδομένα είχα καιρό,να πάω με εταίρα για τα δεδομένα νορμάλ φίλων,ήθελα να ξενογαμήσω,για τα δεδομένα των πουτανιάρηδων,ο πουτανιάρης δεν αλάζει.Δεν είμαι φαν των τύπου λάτιν,μου αρέσουν οι ξανθιες,σλάβες βορειες κτλπ,την μπανιζα όμως την Ευα,και κάτι μου έκανε και αποφάσια να δοκιμάσω με αυτήν.Sms ευκολο και το ραντεβού εγινε στο μπαμ(Μου μυρίζονται αναδουλειές).Η πορτα άνοιξε και είδα μια ωραια ντυμενη γυναίκα,περιποιημένη,βαμένη,με υποδέχθηκε με χαμογελο,θεωρώ οτι η φωτο την αδικούν,με κέρασε ποτό την αγγλική την ομιλεί μια χαρά.Η συμπεριφορά της και το παιχνίδι τις είναι καθαρά gfe,φάση οπότε δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί και να αξιολογηθεί με καλή κριτική απο τους μεγάλους παίκτας του site,καθοτι εγώ δεν ανήκω σε αυτούς.Το μωρο με χαμούρεψε αισθησιακα σε λαιμο αυτια σώμα,τρυφερή και απαλή,ευγενική και αισθησιακη,αυτό κράτησε για αρκετή ωρα,η πίπα δεν νομίζω οτι είναι το μεγάλο τις όπλο,δεν είναι αδιαφορη,αλλά υπάρχουν και πολύ καλύτερες,στα του σεξ,αρκετές εναλαγες στάσεων,με πολλές πρωτοβουλιες απο μέρος τις,δεν δυσανασχέτησε σε ότ την ωθούσα να κάνει γκάζωνε,αλλά και έριχνε τους ρύθμούς,αυτό το κομάτι τις νομίζω είναι και το δυνατο της,ολοκληρώσαμε 2 συνεδρίες και έμεινα ευχαριστήμενος,στο χρόνο που μας απέμεινε αν και έκατσα παράπανω,δεν κοίταξε το ρολοι,και με ξανακέρασε ποτο,καναμε μια ευχαριστη συζήτηση και εφυγα,αν είχα λεφτά θα την ξαναέπερνα,σε ευχαριστώ Ευα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2013
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ανώτερος
47
Πόντοι:
6.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Δεκεμβρίου, 2013
οικογενειακα προβληματα οικονομικης φυσεως αλλα το 400αρι το μπουμπουνισες τυπε...Κουλ?
05 Δεκεμβρίου, 2013
χωρις να σε ξερω προσωπικα κ χωρις να θελω να κρινω αυτο που αποφασισες να κανεις θεωρω πως η καταλληλη λεξη που ψαχνεις δεν ειναι "μουνοπανο" αλλα "καφρος"...
05 Δεκεμβρίου, 2013
Αδελφέ είσαι πολύ λάθος. Δεν κάνω τον ηθικολόγο, αλλά αυτό να το προσέξεις, αν αύριο έχεις παιδιά.
05 Δεκεμβρίου, 2013
Μου αρεσει η ηθικολογια στο Μπου.... Μεγάλο χαμόγελο
Γαμαμε αλλα με κωδικα ηθικης.
Τουλαχιστον ρε παιδια ο ανθρωπος παραδεχεται οτι υποκυπτει στην αδυναμια του.
05 Δεκεμβρίου, 2013
αγορια παρτε το κουβαδακι σας για άλλη παραλια. Ποιος σας εβαλε να κρινετε τον ανθρωπο???
Ολοι οι ηθικολογοι και οι τιμητες της ταξης μαζευτηκαν στο bourdela.
Eκανε την αυτοκριτική του , που θα μπορουσε και να μην την κανει και αν εχετε να πειτε κατι αυτό να είναι ή για την γκομενα ή ΤΙΠΟΤΑ!
06 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σωστός ο Μαύρος !!!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6