Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 1 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μια ευχάριστη συνάντηση χθές πολύ αργά τη νύχτα.Η συμπεριφορά της κοπέλας μου άφησε άριστες εντυπώσεις.

Υποδοχή με ένα απλό φόρεμα όπως είχα ακριβώς ζητήσει.Το πρόσωπό της είναι όμορφο,όχι τόσο γλυκό όσο στις φωτογραφίες όμως.Η προτελευταία φωτό αποτυπώνει πιο πιστά την εικόνα.Η μόνη διαφορά ότι μογγολίζει ελαφρώς.Σας τρόμαξα κάπως; Σπασίκλας Εννοούσα πως είναι σε βαθμό που πουτανίζει λίγο και δεν την ασχημαίνει Γλώσσα

Ωραίο κορμάκι,χτυπάει που και που κανένα γυμναστήριο όπως μου είπε.Κώλος μικρούλης και στρόγγυλος Χαμόγελο
Γενικά ότι βλέπετε στο προφίλ της,οι διαστάσεις είναι αληθινές με εξαίρεση το στήθος που είναι A cup.Εντάξει τι να κάνουμε σκέφτομαι, οι 2 τελευταίες βυζαρούδες που πήρα η μία έμοιαζε με τη Ζουμπουλία από το παρα πέντε και η άλλη ήτανε τελείως ντίβα επομένως δε με πείραξε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
"You can't always get what you want" που λέει και ένα από τα καλύτερα τραγούδια των Rolling Stones Κουλ

Με ρωτάει αν θέλω να μπω για μπάνιο,την ενημερώνω πως είμαι φρεσκομπανιαρισμένος,έρχεται προς το μέρος μου,με αγκαλιάζει,μυρίζει Μεγάλο χαμόγελο και κάνει αααα ΟΚ ΟΚ τότε. Στο γραφείο της πάνω είχε το τελευταίο μυθιστόρημα του Τολστόι "Ανάσταση".Στο διάλειμα πιάσαμε τη συζήτηση περί συγγραφέων,μεγάλο λάθος μουΚεφάλι σε τοίχο!θα εξηγήσω παρακάτω.

Αφότου ξαπλώσαμε διαπιστώνω πως δίνει πολύ ωραία παθιασμένα γλωσσόφιλα και μου έβγαζε αρκετό gfe.Πριν ξεκινήσει την πίπα με ρωτά πως ακριβώς μου αρέσει και λέει ότι θες να το ζητάς.Πράγματι ό,τι της ζητούσα το έκανε,της έλεγα να κατέβει πιο κάτω,κατέβαινε,να πάει πιο αργά/γρήγορα ,άλλαζε τέμπο.Καλή καθοδηγητική πίπα.Δεν ήτανε με instruction manual Γλώσσα φυσιολογικά φαινότανε.

Δεν την ενοχλεί το πολύ δυνατό και γρήγορο σπρώξιμο,ίσα ίσα γουστάρει και είναι όλο χαμόγελα και εκφράσεις ηδονής.Μετά από πολύ λίγη ώρα στα τέσσερα δεν κρατήθηκα,βγάζω το προφυλακτικό,δεν προλαβαίνουμε να κατέβουμε από το κρεβάτι και την φωνάζω να'ρθει γρήγορα,φέρνει μπροστά το πρόσωπό της που λειτούργησε σαν χυσομαγνήτης Μεγάλο χαμόγελο ..ή μάλλον όχι ακριβώς,καθώς βλέπω κάτω στο σεντόνι μια λίμνη σπέρματος επιπλέον Money Mouth

Την πηγαίνω στο μπάνιο να πλυθεί μιας και δεν πολυέβλεπε έτσι όπως της είχα κάνει τη μάπα.Αγχώθηκα λίγο μετά,λέω που θα ξαπλώσει ο επόμενος από μένα ή αργότερα που θα κοιμηθεί η κοπέλα.Προσπαθούσα να στεγνώσω το σεντόνι μάταια εγώ,αυτή να μου λέει σταμάτα,μην ανησυχείς δεν θα'ρθει κανένας μετά,έχω σκοπό να πέσω για ύπνο,θα ξαπλώσω στο άλλο μισό του κρεβατιού και αύριο πρωί τα αλλάζουνε έτσι κι αλλιώς Χαμόγελο

Στο social time που έκανα το σφάλμα(θα πω το γιατί) να πιάσουμε συζήτηση για βιβλία κατάλαβα πως η κοπέλα είναι αρκετά διαβασμένη και καλλιεργημένη.
Όπως με χάιδευε ξεκινάμε δεύτερο γύρο αφού ήμουν έτοιμος αλλά η εικόνα της που είχα σχηματίσει μετά την κουβέντα μας ήτανε κάπως λιγότερο αισθησιακή πλέον. Λύπη Τι να κάνουμε..δε μας καυλώνουν οι έξυπνες Εμμμμ Σταματάω τον αγώνα και της ζητώ να με πάρει στο στόμα της.
Όσο ήτανε επί το έργον είχα στο μυαλό μου κάποιο άμυαλο πορνίδιο τύπου Αλεξανδράκη και η δουλειά γινότανε Γλώσσα
Τελείωμα ξανά με cif,μου ζήτησε αν γίνεται να καλύψει τα μάτια της με το χέρι,με τρόπο που να μη κρύβει το πρόσωπο όμως.Κατανοητό..μάλλον τρόμαξε από τον προηγούμενο γύρο που δεν είπε τίποτα πάντως,ούτε γκρίνιες ούτε τίποτα.Άψογοι τρόποι.

Συνοπτικά μια ωραία κοπέλα με καλές υπηρεσίες σε φυσιολογική τιμή(για city-tour πάντα) και ταπεινή,δεν είχε καμία έπαρση ή κανένα υφάκι.Θα κλείσω με το καλύτερο για μένα προσωπικά απόφθεγμα του αγαπημένου της συγγραφέα.

Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρονομαστής διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν. ~Leo Tolstoy

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 04, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
228
Πόντοι:
35.668
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 John.Greek, topscorer, callahan και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Νοεμβρίου, 2013
εύγε για τον επίλογο. εύγε
05 Νοεμβρίου, 2013
Εύγε συνάδελφε, μεστή κριτική και λυρικό ύφος στο τέλος, υποκλίνομαι! Πάντα τέτοια.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 33661
06 Νοεμβρίου, 2013
Συμπληρώνω στον τίτλο, όπως ο αέρας στα λάστιχα του αυτοκινήτου.......ωραίος και ο επίλογος !! έγραψες Χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3