Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 1 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συνάντηση προχθές,την τελευταία μέρα του τουρ της και με δυσκολία προσπαθώ να θυμηθώ λεπτομέρειες.

Πρώτη εντύπωση όταν την είδα με το μαλλί στους ώμους ξενέρωσα απίστευτα.Με το μακρύ μαλλί και το πρόστυχο βλέμμα που έχει στις φωτογραφίες, είχα την εντύπωση πως θα πάω να πηδήξω την Αλεξανδράκη..πάλι καλά δηλαδή που δεν περίμενα και την Audrey Bitoni Μαλακία Καλός μαλάκας και γω.

Πρόσωπο όμορφο αλλά όχι τσουλέ όπως αποτυπώνεται στο προφίλ της Λύπη με ελάχιστες φακίδες.Σώμα φυσιολογικό για κορίτσι της δουλειάς τίποτα ξεχωριστό όμως,χωρίς πεταχτό πωπό δυστυχώς με ραγάδες,όχι γυμνασμένη,απλά αδύνατη,στήθος όχι μικρό αλλά αδιάφορο.

Μετά τις συστάσεις με ρώτησε αν θέλω να μπώ για μπάνιο,την ενημέρωσα πως μόλις είχα κάνει πριν μισή ώρα.Επέμενε,λέει να είσαι ακόμα πιο φρέσκος,τελικά δεν μπήκα,την έπεισα,μεγάλο κατόρθωμα θα πείτε,μήπως να πανηγυρίζω κιόλας ? Money Mouth

Η πίπα μου διαφεύγει,ούτε ρηχή ήτανε αλλά ούτε και αξιομνημόνευτη.
Στο κυρίως με δυσκολία κρατούσα στύση στο ιεραποστολικό για μόλις 1-2 λεπτά και έτσι γυρίσαμε στα 4 όπου μπορούσα να φαντασιώνομαι πως ήτανε η Δήμητρα και τέλειωσα γρήγορα στο στόμα της.
Υπ'οψιν νωρίτερα σχετικά με cif όπου αρνήθηκε,την ρώτησα αν το κάνει με extra και μου απάντησε ναι,για εκατό ευρώ Κεφάλι σε τοίχο! Δε νομίζω να το σκέφτεται κανείς.

Μπαίνω για ντουζ.Μετά από ένα λεπτό χτυπάει την πόρτα του μπάνιου να με ρωτήσει πολύ ευγενικά αν θα με πείραζε να καπνίσει Χαμόγελο Δεν είναι και το καλύτερο μου αλλά και μόνο ο τρόπος που το ζήτησε το εκτίμησα και συμφώνησα.

Social time ικανοποιητικό,συννενοούμασταν επαρκώς.Λίγα χάδια και πάω να κάνω κίνηση όπου βλέπει το κινητό της και μου λέει θα προλάβεις να τελειώσεις σε 12 λεπτά? Χμμμ; Συνέχισε της απαντώ,μας φτάνουν και με το παραπάνω. Ξεκινά την πίπα,φορά στην συνέχεια το προφυλακτικό,δε πολυγούσταρα και έτσι το βγάζω και της ζητώ να με τελειώσει με cim ξανά που είναι και standard.Μιας και υπήρχε πίεση χρόνου, με τη βοήθεια της Αλεξανδράκη πλέον γέμισε το στόμα της Bonny και πάλι όπου πήγε στο νεροχύτη και τα φτύσε.

Ξαναμπήκα για μπάνιο,όταν βγήκα την πέτυχα να παρακολουθεί Breaking Bad Κουλ στο κινητό,ενώ είχε περάσει η ώρα πιάνουμε την κουβέντα για κανα 10λεπτο για την σειρά και περί ανέμων και υδάτων.Ήταν που βιαζότανε κιόλας Μαλακία

"Total eclipse of the heart" ήτανε το μεγαλύτερο hit της Bonnie Tyler στα 80's εδώ θα μπορούσε κανείς να πει "Total eclipse of 200 euros" για τον τρόπο που εξαφανίστηκε το διακοσάρι Money Mouth Χωρίς να το απολαύσω ιδιαίτερα.. Λύπη

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 19, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
228
Πόντοι:
35.668
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 John.Greek, topscorer, ILIAS1339 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Οκτωβρίου, 2013
μια ειναι η Δημητρα η θεα...Έρωτας!!!
22 Οκτωβρίου, 2013
μονο το βλεμα να ειχε απο τις φωτο εφτανε...κριμα ρε φιλε...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2