Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Περιμενα και εγω να δω κανα review πριν την κλεισω και αφου τελικα δεν ειδα να εχει γραφτει κατι την εκλεισα (ειχα φαει κολλημα με τις φοτο της). Τι το ηθελα? Η κοπελα, τρομερη σε εμφανιση, αλλα μεχρι εκει.

Πιπα με προφυλακτικο (την αφισα την πρωτη φορα για να δω που θα το παει)και μετα παω στο γατακι της και πριν ακομα ακουμπισω την γλωσσα μου αρχισε τα 'becareful, don't do it hard' και αλλα τετοια. Παω δε να την φιλισω και εκλεινε το στομα της. Τελος οταν μου ηρθε να τελιωσω, βγαζω το σκουφακι και εντρομη αρχιζει να με ρωταει τι κανω. μεχρι να της πω και να καταλαβει μου ειχε πεσει!!!

Στη συνεχεια της ειπα οτι στο σιτε λεει αλλα πραγματα για το τι πρεπει να προσφερει και αυτη μου απαντησε οτι εβαλε προφυλακτικο στην πιπα, για να νιοθω εγω καλυτερα, οπως και το οτι δεν με φιλαγε, λογο του οτι εχω κοπελα (με ρωτησε αν εχω κοπελα και εκανα το λαθος να της πω οτι εχω!). Οσο για το οτι εβγαλα το σκουφι, ειπε οτι δεν καταλαβε εκεινη την ωρα........!! Η δευτερη φορα ηταν σαφος καλυτερη (με γλωσσοφιλα και χωρις σκουφακι) αλλα και παλι δεν ξεπερνουσε το μετριο. Το μονο καλο ηταν οτι με ρωτησε που μπορει να βρει ενα φαρμακιο να παει, την αλλη μερα το πρωι και της ειπα ενα που ειναι διπλα απο εκει που δουλευω και ειναι και πολυ κοντα απο το hotel που μενει. Σημερα, λοιπον, το πρωι περασε και απο την δουλεια μου και ηπιαμε και ενα καφεδακι μεχρι να επιστρεψει πισω στη δουλεια της. Μου εδωσε και ενα κιν. τηλ. αν ποτε παω προς Βουδαπεστη να την παρω κανα τηλ. να βγουμε για ποτο!!! Γλώσσα Γλώσσα

Κατι μου λεει οτι αυτος ο αριθμος θα ειναι παντα..... κλειστος! Χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 20, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιουν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού